"Beşiktaş'a büyük katkı sağlar"

Bundesliga ekiplerinden Hannover 96'da forma giyen Ceyhun Gülselam, NTV Spor'un sorularını yanıtladı.

NTV Spor 03.02.2016 - 00:30
"Beşiktaş'a büyük katkı sağlar"

Hannover 96'da forma giyen Ceyhun Gülselam, Spor Gecesi'ne telefonla bağlanarak Beşiktaş'ın yeni transferi, eski takım arkadaşı Marcelo Antonio Guedes'i anlattı. 28 yaşındaki Brezilya savunma oyuncusunu hava toplarında etkili olarak niteleyen Gülselam, Guedes'in siyah-beyazlı ekibe büyük katkı yapacağını söyledi.

Eski takım arkadaşını değerlendiren Ceyhun, "Marcelo benim bölgeme yakın bir oyuncu olduğu için kensiyle temasım çok oldu. Hem futbol hem de insan olarak iyi bir karaktere sahip. 1.5 senedir Hannover'deyim Marcelo'nun hiç antrenman ya da maç kaçırdığını görmedim. Hastalık veya sakatlık hariç sürekli çalışır. Ekstra çalışmayı sever. Beşiktaş'a büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum. Beraber oynadığı arkadaşına güven verir. Kafa toplarına çok hakim" dedi.

Bu sezon takım olarak ligde kalmayı hedeflediklerini söyleyen genç futbolcu, “İyi sonuçlar alarak ligde kalma hedefimize ulaşmak istiyoruz. Bu sene farklı farklı bölgelerde oynuyorum. Elimden geldiğinin en iyisini yapmaya çalışıyorum” dedi.

EURO 2016'da olmak istediğini söyleyen Ceyhun, "Bundesliga'da iyi işler yapıp Fatih Terim'in gözüne girmek istiyorum. Bunun içinde çok çalışıyorum" şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...