Konu: Savunma stratejisi!

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 20. Haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak. Sarı-Lacivertliler’in savunmasında Simon Kjaer kart cezalısı, Abdulaye Ba'nın ise sakatlığı sürüyor.

NTV Spor 03.02.2016 - 11:28
Konu: Savunma stratejisi!
Fenerbahçe, Antalyaspor maçına hazırlanırken, Vitor Pereira savunma kurgusu ve stratejisini belirliyor. Sarı-Lacivertliler'de, sarı kart cezası bulunan Simon Kjaer bu maçta görev alamayacak. Kjaer'in yerine Michal Kadlec, Bruno Alves'e eşlik edecek. Abdoulaye Ba da sakatlığı nedeniyle kadroda olamayacak. Bu durumda Sarı-Lacivertliler'in kulübesinde stoper yedeği kalmayacak. Maç içindeki olası bir sakatlık veya kırmızı kart durumunda stoper alternatifi Mehmet Topal olacak.

Pereira, özellikle Samuel Eto'o tehdidine karşı savunmasını uyarıyor. Son vuruşlardaki ustalığıyla bilinen Eto'o"nun ceza sahası içinde topla buluşmaması, buluşsa bile yüzünün kaleye döndürülmemesi gerektiğini söyleyen Pereira; bu konuda yapılacak bir anlık dikkatsizliğin pahalıya mal olacağını düşünüyor.

Portekizli teknik adam, Antalyaspor karşısında savunmada Gökhan Gönül'ün yokluğunda yine Şener Özbayraklı'yı görevlendirecek. Oksijen maskesiyle dayanıklılık çalışmaları yapan Hasan Ali Kaldırım'ın yerine ise Caner Erkin ilk 11'de sahaya çıkacak.

Sayfa Yükleniyor...