Çinliler çıldırmış olmalı!

İngiliz basını, Çin ligi ekiplerinden Jiangsu Suning’in, Manchester City’nin Fildişi Sahilli yıldızı Yaya Toure'ye bir servet önerdiğini iddia etti. İddialara göre Toure, teklifi kabul etmesi halinde, yılda 40 milyon Euro kazanacak.

NTV Spor 03.02.2016 - 14:34
Çinliler çıldırmış olmalı!
 Manchester City'nin, gelecek sezon için Pep Guardiola ile anlaşması ile Yaya Toure'ye de ayrılık yolu göründü. Zira Guardiola ile Toure arasında geçmişte büyük anlaşmazlıklar yaşandığı biliniyor.
 
 İngiliz basını, Manchester City'deki son aylarını geçiren Yaya Toure-nin, Çin ligi ekiplerinden Jiangsu Suning'ten astronomik bir teklif aldığını iddia etti. Daily Telegraph gazetesine göre, Jiangsu Suning, Fildişi Sahilli yıldıza yıllık net 40 milyon Euro önerdi.

Toure ile ilgilenen Jiangsu Suning, geçtiğimiz günlerde Chelsea'nin Brezilyalı oyuncusu Ramires'i 28 milyon Euro bonservis bedeli ile renklerine katmıştı. Ramires'in de Çin ekibinden yıllık net 13 milyon Euro kazanacağı belirtiliyor. Gelecek sezon Jackson Martinez, Mbia, Gervinho ve Guarin gibi oyuncular da Çin Ligi'nde mücadele edecek.

Sayfa Yükleniyor...