Güneş ilk 11'ni değiştirmiyor!

Ligin 20. haftasında Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, sezonun ikinci yarısının ilk maçına çıkacak. Teknik Direktör Şenöl Güneş, yeni transferleri bu maçta ilk 11'de düşünmüyor.

NTV Spor 03.02.2016 - 15:22
Güneş ilk 11'ni değiştirmiyor!

Mersin İdman Yurdu ve Trabzonspor karşılaşmaları kar yağışı nedeniyle ertelenen siyah beyazlılar, Başakşehir Stadı'nda Gaziantepspor'u ağırlayacak.

Pazar akşamı oynanacak mücadelede teknik direktör Şenol Güneş, yeni transferleri ilk 11'de kullanmayı düşünmüyor. Devre arası transfer döneminde kadroya dahil edilen Boyko, Alexis ve Marcelo, maça yedek kulübesinde başlayacaklar.

Tecrübeli çalıştırıcı sezonun ilk yarısında oluşturduğu ideal ilk 11'ni sahaya sürmeye hazırlanıyor. Defans hattı ve orta sahada değişikliğe gitmeyi düşünmeyen Güneş, hücumda da Gökhan, Sosa ve Quaresma üçlüsü ile maça başlamayı planlıyor.

Deneyimli teknik adam kart sınırında olan Gomez, Beck ve Rhodolfo'ya uyarılarda bulundu. Şubat ayı içinde 6 maç yapacaklarını oyuncularına hatırlatan Güneş, yoğun maç trafiğinde sıkıntı yaşamamak için futbolcurından daha dikkatli olmalarını istedi.

Sayfa Yükleniyor...