Son pişmanlık neye yarar?

Premier Lig lideri Leicester City’nin, müthiş golcüsü Jamie Vardy’i sezon başında Sheffield Wednesday'e satmak için anlaştığı ortaya çıktı. Ama Championship takımının "Vardy bizde oynayacak kadar iyi değil" diyerek transferden vazgeçmesi, iki takımın da kaderini değiştirdi!

NTV Spor 05.02.2016 - 14:37
Son pişmanlık neye yarar?

Premier Lig'de Leicester City ve Jamie Vardy fırtınası esiyor... 
 
Geçen sezon güçlükle Premier Lig'de kalabilen Leicester City, bu sezon kimsenin beklemediği şekilde liderlik koltuğunda otururken, Vardy de forma giydiği 25 maçta 18 gol attı. Üst üste 11 maçta gol atarak, Ruud van Nistelrooy'a ait Premier Lig rekorunu da kıran Vardy, Liverpool ile oynanan son maçta da 2 kez fileleri havalandırdı.
 
"VARDY BİZDE OYNAYACAK KADAR İYİ DEĞİL"
Ancak Leicester City tüm bunları, Sheffield Wednesday'e borçlu. Zira mavi beyazlıların, geçen sezon sadece 5 gol atabilen Vardy'i bu sezon başında Sheffield Wednesday'e satmak istediği ortaya çıktı. İki kulüp, 5 milyon sterlinlik bonservis bedeli konusunda anlaştı. Ancak Championship'te mücadele eden Sheffield Wednesday son anda, Vardy'nin takımda oynayacak kadar iyi olmadığına karar verip transferden vazgeçti.

KADERLERİ DEĞİŞTİ...
Sheffield Wednesday'in bu kararıyla hem Vardy'nin hem de iki takımın kaderi değişmiş oldu.
 
Leicester City, şu anda Premier Lig'de lider durumda. Ve bunda en büyük pay attığı 18 golle Premier Lig Gol Krallığı sıralamasında ilk sırada olan Jamie Vardy'e ait. Vardy'nin, EURO2016'da İngiltere Milli Takımı'nın formasını giymesine de kesin gözle bakılıyor.
 
Diğer yandan Vardy'yi takım için yetersiz bulan Sheffield Wednesday ise bir alt lig olan Championship'de liderin 9 puan gerisinde 7. sırada yer alıyor.  

Sayfa Yükleniyor...