"Hakkınızı vereceğiz... Siz de formanın hakkını verin!"

Galatasaray'da Finansal Fair-Play'e uyma adına oyuncu ücretlerinde indirim yapılıp yapılmayacağı tartışmalarına Başkan Dursun Özbek nokta koydu. Takımla bir araya gelen Özbek "Verilen hakkı geri almayız, siz de formanın hakkını verin" dedi.

NTV Spor 05.02.2016 - 15:38
"Hakkınızı vereceğiz... Siz de formanın hakkını verin!"

Galatasaray, 23 Şubat'ta İsviçre'de UEFA ile kritik bir toplantı yapacak. Sarı kırmızılı kulübün UEFA'dan alacağı ceza bu toplantı sonucunda açıklanacak.

Avrupa kupalarından men edilme riski ile karşı karşıya bulunan Galatasaray'da futbolcuların kazançları eleştiri konusu olmuştu. Sarı kırmızılıların bu kritik süreçte oyuncu ücretlerinde indirime gidip gitmeyeceği merakla bekleniyordu.
 
NTV Spor'dan Evren Göz'ün özel haberine göre, bu konuda Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaraylı futbolcularla önemli bir görüşme yaptı. Yapılan görüşmede Özbek oyunculara, "Galatasaray kültüründe verilen hakkı geri almak gibi bir durum söz konusu olmaz. Sizin hakkınızı en iyi şekilde ödüyoruz, siz de sahada formanın hakkını verin. Türkiye'nin en kaliteli oyuncu grubusunuz, size sonuna kadar güveniyorum" dedi.
 
Galatasaray'ın bulunduğu her kulvarda başarıyı kovalaması gerektiğini vurgulayan Özbek "Yaşanan gelişmeler sizi etkilemesin, siz sahada her zaman olduğu gibi ruhunuzu ortaya koyarak mücadelenizi gösterin" diye konuştu.
 
Galatasaraylı oyuncular da başkanın konuşmasından sonra sezonun geri kalanı için ellerinden geleni yapacaklarına dair söz verdiler.

Sayfa Yükleniyor...