36 milyon euro'ya "HAYIR"!

Fenerbahçe'nin Nani'den sonra Robin van Persie için Çin'den gelen teklifi de reddetiği ortaya çıktı. Hollandalı yıldız için önerilen para ise 16 milyon euro'ydu. Yani sarı lacivertliler iki futbolcusu için 36 milyon euro'yu reddetmiş oldu.

NTV Spor 05.02.2016 - 15:46
36 milyon euro'ya "HAYIR"!
Büyük bonservis bedelleriyle Avrupa'dan önemli futbolcuları transfer etmek isteyen Çin kulüpleri Türkiye'de top koşturan futbolculara da yöneldi.
 
NANI'YE 20 MİLYON EURO
Devre arası transfer döneminde mevcut kadrosunu koruyan sarı lacivertliler Çin Süper Ligi'nden oyuncularına gelen teklifleri reddetti. Divan Kurulu'nda konuşan Başkan Aziz Yıldırım, Nani'ye önce 17 milyon euroluk bir teklif geldiğini ve kabul etmediklerini söylemişti. Teklifin 20 milyon euroya çıkması da Fenerbahçe yönetiminin tavrını değiştirmemişti.

RVP'YE 16 MİLYON EURO 
Çin temsilcileri, devre arası transfer döneminde Fenerbahçe'nin kapısını Robin van Persie için de çaldı. Sarı lacivertliler kendilerine, Hollandalı golcü için gelen 16 milyon euro değerindeki teklifi kesin bir dille reddetti.
 
Yoluna lig, kupa ve Avrupa'da iddialı bir şekilde devam eden Fenerbahçe, eldeki kadroyu koruyarak sportif başarı elde etmek istiyor.

Sayfa Yükleniyor...