1-1'lerinin yoluna taş koydular!

İngiltere Premier Lig'de sonucu merakla beklenen karşılaşmasında Chelsea ile Manchester United 1-1 berabere kaldı. Chelsea, rakibi karşısında yenilgisizlik serisini 7'ye çıkarırken, Londra ekibi Hiddink'le ligde çıktığı 8. maçta da yenilgi yüzü görmedi.

NTV Spor 07.02.2016 - 19:58
1-1'lerinin yoluna taş koydular!

İki takımın da net fırsatlar yakaladığı maçta ilk gol 61'de geldi. Wayne Rooney'nin asistinde Jese Lingard, cezasahası içinde müthiş bir vuruşla topu ağlarla buluştururken, Manchester United'ı 1-0 öne geçirdi. Golün asistini yapan Wayne Rooney, ligdeki asist sayısını 94'e çıkardı ve Premier Lig tarihinde Giggs (162) ve Frank Lampard'ın (102) ardından Dennis Bergkamp'la birlikte en çok asist yapan 3. isim oldu.

Chelsea'nin beraberlik çabaları 90+1'de sonuç verdi. Diego Costa, cezasahası sol içinde topla buluşurken, bu dakikaya kadar başarılı kurtarışlar yapan De Gea'yı avladı ve maça 1-1'lik beraberlik geldi.

Costa uzatmalarda bir kez daha gole yaklaşmasına karşın, De Gea engeline takıldı ve karşılaşma 1-1 sona erdi. Chelsea, Guus Hiddink'le çıktığı 8. maçında da yenilgi yüzü görmezken; puanını 30 yaptı. Ancak Londra ekibi 20 takımlı ligde 13. sırada yer aldı.

Chelsea ile oynadığı son 13 deplasman maçında sadece bir kez Ekim 2012'de 3-2 galip gelebilen ve üstüste 7. maçında da rakibini yenemeyen Manchester United, şeytanın bacağını bir kez daha kıramadı. Old Trafford ekibi, 41 puanda kalırken, Şampiyonlar Ligi potasındaki 47 puanlı Manchester City'nin 6 puan gerisine düştü.

Sayfa Yükleniyor...