"Bayern ve Barcelona gibi"

Beşiktaş'ın Gaziantepspor'u farklı mağlup etmesinin ardından Rıdvan Dilmen ve Güntekin Onay, mücadeleyi masaya yatırdı.

NTV Spor 07.02.2016 - 21:45
"Bayern ve Barcelona gibi"

Siyah-beyazlıların 4-0'lık galibiyetinin ardından sözlerine; "Şu maçı seyreden herkes zevk almıştır. Fenerbahçe'nin yenilmesi coşku problemi yaşamayan Beşiktaş'ın coşkusunu artırdı" diyerek başlayan Rıdvan Dilmen, sözlerine şöyle devam etti;

"4-0'ı yakalamasına rağmen 5 için kovalıyordu. Beşiktaş intikam alır gibi oynadı. Gomez, İsmail herkes iştahlıydı. Quaresma girmediği için üzüntülüdür. 2.yarının başında Tolga'nın çıkardıkları çok kritikti, inanılmaz toplar çıkardı. Ayağına kramp girme pahasına çıkardı o topları. Boyko, Tolga Zengin'i gördükten sonra 'Ben niye geldim' diyebilir.

Şenol Güneş'e parantez açmak lazım. Takımı mükemmel yönetiyor. Beşiktaş'ın geçen seneden kalma alışkanlığı var ama bir tık yükseldi takım. Bunun da sebebi Şenol Güneş'tir. Aralık'ın sonundan beri lig maçı oynamayan takımın bu kadar hazır olması, Şenol Güneş'in başarısıdır. Forma dağıtımında adaletini çok iyi sağlıyor ve Quaresma'yı yedek oturtmak öyle kolay iş değildir.

Gomez'in sözleşmesinde '50 gol atacaksın ve daha fazla para alacaksın' gibi bir madde var galiba adam durmadan ver gol atayım diyor. Beşiktaş'ı izlediğimde Fenerbahçe'nin 102 gol attığı sezonu görüyorum. Çok gol pozisyona giriyorlar.

Beşiktaş'ı durdurmanın yolu yok gibi. Gaziantepspor bu sezon iki kez 4 gol yedi ikisi de Beşiktaş'tan. Bu tesadüf değil. Beşiktaş'ı yenmek için çok çalışman lazım. Beşiktaş Avrupa'nın dev kulüpleri gibi oynuyor. Bayern Münih, Barcelona gibi takımlar skor 4-0 olduğunda da rakip sahada oynarlar. Bizim ligimizde de Beşiktaş böyle. Skordan bağımsız oynuyor ve sürekli gol arıyor."

Sayfa Yükleniyor...