"Gidişine üzüldüm!"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 4-0'lık Gaziantepspor maçı sonrası galibiyeti hakettiklerini söylerken, bazı hatalar yaptıkları itirafında da bulundu. Rakibe daha az pozisyon vermeliydik diyen Güneş, Ersan'ın gidişine üzüldüğünü; ancak gelen oyuncuların da hemen takıma uyum sağladıklarını söyledi.

NTV Spor 07.02.2016 - 21:56
"Gidişine üzüldüm!"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Gaziantepspor maçını yorumlarken, "2. yarının ilk maçını oynadık. Önümüzde 17 lig maçı daha var. İyi başlayıp iyi bitirmek istiyorduk. Oyuncularımız da bunun bilinciyle sahaya çıktı ve ellerinden geleni yapmaya çalıştılar. Buna rağmen artı ve eksilerimiz var. Bu maçta bazı eksiklerimiz olduğunu gördük. Rakibe daha az pozisyon vermeliydik" dedi.  

Hakettikleri bir galibiyet aldıklarını söyleyen Güneş, "Karşımızda, baskı yaptığınızda sürpriz çıkışlarla çıkmak isteyen bir takım vardı. Buna iyi pres yaparak izin vermedik. Verdiğimiz net pozisyonlar bizim için eksi taraf" ifadelerini kullandı.

Takımda oynayan oynamayan herkesin ellerinden geleni yaptığını ve oynayan oynamayan her oyuncunun iyi olduğunu kaydeden tecrübeli teknik adam, "Giren çıkanı aratmak istemiyor ve çaba gösteriyor. Yönetimi, teknik heyeti, personeli ve camiayla birlikteliğimizi korursak daha iyi oluruz. Daha iyi Beşiktaş için herkes elinden gelen gayreti göstermeli" çağrısında bulundu. 

Defansa yapılan iki yeni transferin durumunu da değerlendiren Şenol Güneş, "Ersan'ın gitmesine üzüldüm. İyi oyuncu aynı zamanda iyi insandı. Bizim için lider bir oyuncuydu. Katkıları camia tarafından takdir görecektir. Giderken de kapıyı da sert kapatmadı, güzel kapattı. Örnek oldu. O da üzülmüştür ama oyuncunun ve kulübün çıkarları için böyle karar verilebiliyor. Yerine gelen oyuncular da gayet uyumluydu. Oyun olurak da iyiydiler, Ancak Ersan'ın gidişinin de kayıp olduğunu söylemeliyim" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...