Aslan'ın forvet sıkıntısı!

Spor Toto Süper Lig, UEFA Avrupa Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası'nda birbirinden zorlu maçlara çıkacak olan Galatasaray'da forvet sıkıntısı yaşanıyor. Sarı kırmızılı ekipte Burak Yılmaz'ın Çin Ligi'ne transferi ve Sinan Gümüş'ün sakatlanması Mustafa Denizli'nin planlarını bozdu.

NTV Spor 08.02.2016 - 12:31
Aslan'ın forvet sıkıntısı!

Galatasaray'da Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin hücum alternatifleri azaldı. Galatasaray'ın golcü ismi Burak Yılmaz'ın Çin'in Beeijing Guoan takımına transfer olması ve transfer döneminin kapanmasından dolayı yerine bir ismin katılamaması farklı isimleri gündeme getirmişti. Takımın yükselen yıldızı Sinan Gümüş'ün performansı teknik ekibi memnun ederken, genç oyuncunun Torku Konyaspor mücadelesinde yaşadığı sakatlık moralleri bozdu. Sinan'ın yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalacak olması, Denizli'nin planlarını da alt üst etti.

Sakatlıktan dönen Lukas Podolski'nin Torku Konyaspor karşılaşmasında maç eksiği gözlenirken, Alman yıldız ilerleyen haftalarda tek forvet olarak da görevlendirilebilir.
 
A2'DEN TAKVİYE
Denizli ayrıca Umut Bulut'u da sezon sonuna kadar sık sık kadroda kullanacak. Tecrübeli çalıştırıcının kupa maçlarında da A2 takımında forma giyen Volkan Pala'ya şans vermesi bekleniyor. 1997 doğumlu golcü futbolcu kariyerindeki ilk maçına Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Karşıyaka mücadelesinde çıkmıştı. Volkan, ikinci yarı oyuna girip 21 dakika sahada kalmıştı.

 

Sayfa Yükleniyor...