"G.Saray'ı nasıl bu kadar net suçlayabilirsin?"

NTV Spor Yorumcusu Mehmet Demirkol, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in açıklamalarından sonra Aziz Yıldırım'ın yaptığı sert göndermeleri değerlendirdi. Demirkol, Yıldırım'ı eleştirirken; "Aziz Yıldırım, 3 Temmuz sürecinde 'hukuki süreç bitmedi' diye isyan ediyordu. Şimdi kendisi bunun 10 bin katını yapıyor. Hiçbir karar verilmemiş konularda nasıl Galatasaray'ı bu kadar net suçlayabilirsin" açıklamalarını yaptı.

NTV Spor 08.02.2016 - 13:17
"G.Saray'ı nasıl bu kadar net suçlayabilirsin?"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in NTV'deki açıklamalarına Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın yaptığı sert açıklamalar Spor Servisi'nde masaya yatırıldı.

DURSUN ÖZBEK'İN AÇIKLAMALARI İÇİN TIKLAYIN

Mehmet Demirkol'un açıklamaları şöyle:

Aziz Yıldırım bu açıklamayı yaparken, "Şike yaptılar, Beşiktaş 8 tane yedi diyor" dediği zaman, dedim ki; 'Herhalde bizdeki röportajın dışında başka bir yerde bir açıklama vardı.' Çünkü ben o röportajı dinlerken öyle bir hissiyata kapılmadım.

Aziz Yıldırım'ın yerine kendimi koyuyorum. Galatasaray Başkanı dese ki biz ne 8 gol yedik ne de şike yaptık. Bu cümleyi böyle kursa ben de 'Şike yapmadım, öyle inanıyorum. Bu ne biçim laf. Kendi işinize bakın derim.' Ne sertlikte söylerim bilmiyorum. Ama öyle bir şey dememiş ki. Şikeyi nerede kullanmış, finansal fair play'in alt başlıklarını kullanırken şike orada geçiyor. 8-10 gol de bambaşka bir bağlamda geçiyor. Hiçbir Beşiktaş göndermesi yok. Eğer çok inceyse, o kadar inceyse ya ben çok saf olabilirim. Bilmiyorum.

Her şeyden önemlisi şu. Aziz Yıldırım'ın 3 Temmuz sürecinde en çok isyan ettiği şey haklı olarak şuydu. Bunun daha hukuki süreci bitmedi. En başında biz de kendi adıma söylüyorum hatalara düştük orada. 3 Temmuz süreci bitmedi, hatta daha tapeler filan ortaya çıkmadan bir sürü şey konuşulup söylendi. Haklı. Bu böyle olmaz, bütün bunlar ortaya çıktıktan sonra yargı kararını verdikten sonra kesin yargılarda bulunulabilir. En önemli teziydi. Sonunda suçlu bulunursam suçlu bulunurum. Ama eğer beraat edersem de o zaman bu konuştuklarınız ne olacaktı. Her suçlanan insanda böyle olur. Suç ispat edilene kadar herkes günahsız suçsuzdur.

Bundan şikayet ederken, yargıya yansımamış, hiçbir karar verilmemiş konularda nasıl Galatasaray'ı bu kadar net suçlayabilirsin. Kanıt! Bundan şikayet etmiyor muydu Aziz Yıldırım? İnsanların kafalarında soru işaretleri olabilir. 8-0'lık maçta herkesin kafasında soru işareti olabilir. Malatya'ya giden arabalar, bunu itiraf edenler oldu. Kabul. Bunlar konuşulabilir. Ama bu kadar net, bu kadar sert, kendisine yapılanın 10 bin katı fazlasını yapıyor Aziz Yıldırım ki bu çok büyük bir hata. Çok sinirliydi herhalde. Adam böyle bir şey dememiş. Hiç alakası yok. Vallahi yok, billahi yok. Olsa ben burada söylemez miyim? İlk ben söylerim. O zaman şike kelimesi geçtiği anda ayağa kalkıp itiraz etmesi lazım ki, bence Aziz Yıldırım seyrediyorsa pişman olmuştur.

Sayfa Yükleniyor...