Van Gaal tepkili!

Manchester United Menajeri Louis van Gaal, takımının Chelsea ile berabere kaldığı maçtan sonra gazetecileri hedef aldı. United yönetiminin görevine son vereceği ve takımın başına Jose Mourinho’yu getireceğine yönelik haberlere tepki gösteren Van Gaal, gazetecileri yalan haber yazmakla suçladı.

NTV Spor 08.02.2016 - 14:01
Van Gaal tepkili!

Premier Lig'de Manchester United, Chelsea'ye konuk olduğu maçta öne geçmesine karşın duraklama dakikalarında Diego Costa'dan yediği golle 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından Manchester United Menajeri Louis van Gaal oldukça sinirliydi.

İngiliz basını, Van Gaal'den memnun olmayan United yönetiminin Chelsea'nin eski çalıştırıcısı Jose Mourinho ile görüştüğünü iddia ediyordu. Bir gazetecinin bu yönde sorması üzerine sinirlenen Van Gaal "Manchester United Başkan Yardımcısı Ed Woodward ya da sahibi Glazers ailesiyle mi konuştun?" diyerek muhabire tepki gösterdi.

"Bu sezon üç kez kovulduğumu yazdınız" ifadelerini kullanan Van Gaal, gazeteciye tepki göstermeye devam ederek "Anladığım kadarıyla kimseyle konuşmadın, yani bu hikayeleri kafanızdan uyduruyorsunuz" dedi.

Manchester United'ın efsanevi menajeri Alex Ferguson'ın da şampiyon olmadan üç sezon takımın başında kaldığını hatırlatan Van Gaal, "Takımın Chelsea maçındaki performansından memnunum. Oynadığımız futbol git gide daha çok gelişiyor. Ama siz yine de istediğinizi yazın" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...