Eleştiri okları ona çevrildi!

Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo, kariyerinde hiç olmadığı kadar ağır eleştiriler alıyor. İspanyol basınına göre, Real Madrid Başkanı Florentino Perez de, bundan böyle serbest vuruşlarda topun başına Ronaldo yerine Bale'in geçmesini istiyor.

NTV Spor 09.02.2016 - 12:27
Eleştiri okları ona çevrildi!

Cristiano Ronaldo, bu sezon oynadığı 29 maçta 30 gol atmasına karşın, kariyerinde hiç olmadığı kadar ağır şekilde eleştiriliyor. Ronaldo'nun gollerinin çoğu, Real Madrid'in farklı kazandığı maçlarda geldi. Yıldız oyuncu, Barcelona, Atletico Madrid, Villarreal, Valencia, Sevilla ve Athletic Bilbao gibi takımlara karşıysa bu sezon gol atamadı.

Ronaldo ile ilgili bir başka eleştiri konusu ise serbest vuruşlardaki başarısızlığı. Yıldız oyuncu son 100 serbest vuruşunun sadece 3'ünü gole çevirebildi. Ronaldo'nun buna karşın tüm serbest vuruşlarda topun başına geçmesinin, hem takım arkadaşları hem de başkan Florentino Perez de büyük rahatsızlık yarattığı belirtiliyor. İspanyol basınına göre başkan Perez, bundan böyle serbest vuruşlarda topun başına Ronaldo yerine Gareth Bale'in geçmesini istiyor.

Sayfa Yükleniyor...