Varsa yoksa Ada!

Jose Mourinho, Ada’da kalıyor! SKY Sports’a konuşan Portekizli teknik adam, takım çalıştırmaya hazır olduğunu kaydererek kariyerine ingiltere'de devam edeceğini söyledi.

NTV Spor 09.02.2016 - 13:19
Varsa yoksa Ada!

Chelsea'nin üst üste alınan başarısız sonuçlar nedeniyle görevine son verdiği Jose Mourinho, SKY Sports'a konuştu. Yeniden futbola dönmeye hazır olduğunu söyleyen Portekizli teknik adamın hedefi, İngiltere'de çalışmaya devam etmek.

Portekizli teknik adam "Şu anda bir işim yok. Futbolun beni nereye götüreceğini bilmiyorum. Ancak nereye gidersem gideyim, Londra'daki evimizi taşımayacağız" dedi.

Sadece İngiltere'den gelen teklifleri değerlendireceğini ifade eden Mourinho, yeniden La Liga'ya dönmeyi düşünmediğini de dile getirdi.
 
La Liga'da rekabetin sadece 2 takım arasında yaşandığını savunan Mourinho "La Liga'da sezon boyunca sadece 2 ciddi maçınız oluyor. Geri kalan maçları 4-0, 5-0, 4-1 ya da 6-1 kazanıyorsunuz. Sadece 2 takımın yarıştığı bir ligi sürekli kazanmak zor. Real Madrid'in başında 100 puanla şampiyon olup; 91 puanla ligi kaybettim. İngiltere'de ise 75 puan belki de daha azına şampiyon olabilirsiniz. Benim de bu rekabete ihtiyacım var" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...