"Turu kendi sahamıza bıraktık"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, 3-3 biten Amed SP maçıyla ilgili olarak, "Turu burada bitirmek isterdik; ancak şimdi turu kendi sahamıza bıraktık" dedi.

NTV Spor 09.02.2016 - 15:23
"Turu kendi sahamıza bıraktık"

Amed Sportif Faaliyetler maçını yorumlayan Vitor Pereira, "Daha teknik daha hızlı bir futbol oynamak isterdik. Ama bu şartlarda mümkün değildi. Rakibimiz, bu sahaya bizden daha alışık. Ciddi bir oyun sergilemeye çalıştık. Geri düştük, geri düştükten sonra öne geçtik. Bizim için son derece zor bir maçtı. Bir pozisyonda Volkan Şen golü atabilseydi 3-1 olacaktı ve durum daha farklı gelişebilirdi. Sonra rakibimiz 2-2 yaptı ve 3-2 öne geçti. Ortaya koyduğumuz futbolla beraberliği sağladık. Bu tur bizim sahamızda daha iyi bir zeminde oynanacak. Turu burada bitirmek isterdim, ama kendi sahamıza bıraktık" diye konuştu.  

Ligde kasımpaşa ile oynayacakları maça da değinen Portekizli teknik adam, "Kendi sahamızda oynayacağız. Bu maçtan galibiyetle ayrılmak zorundayız. Son maçta iyi oynayamadık, 25 maçlık yenilmemezlik serisi sona erdi. Biz şampiyonluğa oynuyoruz. Bunun için mücadele eden takım, bu karşılaşmada iyi bir cevap vermelidir. Kasımpaşa maçı bizim için zor geçecek" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...