Bremen turu vermedi!

Almanya Kupası'nda çeyrek final mücadelesinde Bayer Leverkusen ile Werder Bremen karşılaştı. İlk yarısında 2 penaltı düdüğü çalınan ve bir kırmızı kart çıkan maçı Werder Bremen 3-1 kazanarak adını yarı finale yazdırdı.

NTV Spor 09.02.2016 - 22:15
Bremen turu vermedi!

Almanya Kupası Çeyrek Final mücadelesinde Werder Bremen, NTV Spor ve NTVSpor.net'ten canlı yayınlanan maçta Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu'nun formasını giydiği Bayer Leverkusen'i 3-1 yenerek adını yarı finale yazdırdı.

Karşılaşmaya iyi başlayan Bayer Leverkusen 22. dakikada penaltı kazandı. Topun başına geçen Chicharito attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Werder Bremen'de 31. dakikada sahneye çıkan Santiago Garcia skora dengeyi getirdi: 1-1

Bayer Leverkusen'de Wendell Borges 41. Dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Penaltıyla sonuçlanan pozisyonda Pizarro golü yaptı ve Bremen'i maçta ilk kez öne geçirdi: 2-1

İlk yarının kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Bremen soyunma odasına 2-1 önde gitti.

10 kişi rakibi karşında ikinci yarı oyunun kontrolünü elinde tutan Bremen, 82. dakikada Florian Grillitsch ile farkı 2'ye çıkardı: 3-1 Bu gol aynı zamanda maçında skorunu belirledi.

Güçlü rakibini 3-1'le geçen Werder Bremen Almanya Kupası'nda adını yarı finale yazdırdı.

Sayfa Yükleniyor...