Zorunlu rotasyon!

Ziraat Türkiye Kupası'nda Amed Sportif Faaliyetler ile 3-3 berabere kalan Fenerbahçe, bu deplasmanın yorgunluğunu atlatıp lige dönüyor. Diyarbakır'a maç sabahı gidip, karşılaşmadan sonra dönen sarı lacivertli kadroda gözler, Cuma günkü Kasımpaşa maçına çevrilmiş durumda.

NTV Spor 10.02.2016 - 10:32
Zorunlu rotasyon!

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de Antalyaspor karşısında alınan ağır mağlubiyetin ardından ligin en az gol yiyen takımı unvanını kendinden devralan Kasımpaşa ile karşılaşacak. Bu maçta Sarı-Lacivertliler'de cezalı oyuncular Mehmet Topal ve Josef de Souza'nın yanı sıra sakatlığı bulunan Lazar Markoviç görev alamayacak. Diego'nun ligde Ozan Tufan ile birlikte orta sahadaki rolü kesin gibi görünüyor.

29 ekim'de oynanan Osmanlıspor maçında görev aldıktan sonra sakatlık yaşayan ve Amed Sportif Faaliyetler maçıyla yeniden sahalara dönen Raul Meireles, üçüncü forma için en büyük aday görünümünde.

Teknik direktör Vitor Pereira oyuncularını Antalyaspor maçının telafi edilmesi yönünde motive ediyor.  Şampiyonluk isteyen oyuncuların Kasımpaşa maçında bir cevap vermesi gerektiğine inanan ve bunu öğrencilerine aktaran Portekizli teknik adam, Kasımpaşa maçında puan kaybına tahammüllerinin olmadığı konusunda oyuncularını uyarıyor.

Sayfa Yükleniyor...