Zeminden şikayetçi!

Kupada Akhisar Belediyespor'u mağlup eden Galatasaray'da Mustafa Denizli, zeminden yana isyan etti. Forvet hattında yaşanan sıkıntıya da değinen tecrübeli teknik adam, "Zor bir durumdayız. Futbolcu yaratacak imkanımız yok" dedi.

NTV Spor 10.02.2016 - 21:40
Zeminden şikayetçi!

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Akhisar Belediyespor'u 2-1 mağlup eden Galatasaray'da teknik direktör Mustafa Denizli, "Böyle bir zeminde geriden gelip oyunu galibiyetle kapatmak sevindirici" dedi.

Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Denizli, güzel bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

Bu galibiyetin futbol oynanabilir bir zeminde alınmasını tercih ettiğini kaydeden Denizli, şöyle konuştu:

"ÜLKEMİZ ADINA YAZIK"
"Futbolcuların böyle bir zeminde oynamak zorunda kalması futbolun keyfini kaçıran birinci hadise. Böyle bir zeminde geriden gelip oyunu galibiyetle kapatmak sevindirici. Spor ve futbol keyfi herkes için geçerli ancak saha zemini maçın önüne geçmiş durumda. Böyle bir zeminde oynamak zorunda kalmamız, ülkemiz ve futbolumuz adına yazık. İlk maçta ciddi bir avantaj yakaladık. Hedefleri belli olan takımız, mücadelemizi ortaya koyacağız."

"ZOR BİR TABLO"
Denizli, forvet mevkisinde oynanan oyuncuların sakatlıklarıyla ilgili bir soru üzerine şunları dile getirdi:

"Şu anda bir futbolcu yaratacak imkanımız yok. Mevcut kadromuzun tüm futbolcularının bu takımın başarısı için belli fedakarlıkları yapacağını biliyorum. Bu pozisyon değişikliği olur, oyun formatındaki değişikliğimiz olur. İçinde bulunduğumuz tablo bizim adımıza zor bir tablo. Özellikle bir anda 3 tane hücum bölgesindeki oyuncumuzun takımdan ayrı kalması bizim için üzücü bir hadise ama bunu futbolcularımla aşmak için her şeyi yapacağız. Oyun şeklimizi, anlayışımızı değiştireceğiz ama mutlaka bunun üstesinden gelmek mecburiyetindeyiz. Zor, yani işimizin zor olduğu bir gerçek ama zorluklardan keyifli bir sonuç çıkarırsak bu bizim adımıza daha önemli."

Sayfa Yükleniyor...