"Aldatılmış ve pişman!"

Mehmet Demirkol'a göre Mustafa Denizli kendini aldatılmış ve pişman hissetiyor!

NTV Spor 11.02.2016 - 12:35
"Aldatılmış ve pişman!"

Mehmet Demirkol, Spor Servisi'nde Mustafa Denizli hakkında çarpıcı yorumlar yaptı. Demirkol, Denizli'nin kendini aldatılmış ve pişman hissettiğini savundu.
 
Mustafa Denizli'nin Galatasaray'ın başına geçtiği için pişmanlık duyduğu konusunda artık emin olduğunu söyleyen Mehmet Demirkol, "Bu söylenir mi bilmiyorum ama biraz kendini kandırılmış hissediyor" dedi.
 
Denizli'nin pişman olduğu düşüncesine Fuat Akdağ da destek verirken "Bu pişmanlık yerini acaba hırsa, rekabet duygusuna bırakıyor mu? Takımın durumu böyle ama biz bu şartlarda en iyisini yapıp başarılı olacağız duygusuyla... Çünkü bu söyledikleri onu gösteriyor" yorumuda bulundu.

Demirkol da "O da vardır içinde..." diyerek Akdağ'a katıldığını belirtti.

Mehmet Demirkol ardından sözü Galatasaray'ın tek santrforunun kalmasına getirerek Avrupa Ligi'nde final oynamayı, Türkiye Kupası'nı kazanmayı hedefleyen ve UEFA'dan gelebilecek muhtemel bir cezayı çekip bitirebilmek için öncelikle Avrupa kupalarına katılma hakkı elde etmek zorunda olan bir takımın elinde tek santrfor olmasının kabul edilemez olduğunu vurguladı. "PTT 1. Lig'in dibindeki Karşıyaka'nın bile elinde tek santrfor olmaz" diyen Demirkol, kimsenin yola tek santrforla çıkmayacağını vurguladı. Denizli'nin elinde taraftar tarafından çok tartışılan Umut Bulut dışında isim kalmadığını belirten Mehmet Demirkol, "Mustafa Denizli kendini aldatılmış hissediyorsa ki bence hissediyordur, haklıdır. Çünkü bunun örneği yok" dedi.

Demirkol son olarak Podolski ve Sinan Gümüş'ün santrfor olmadığını söyleyerek eleştirilerini noktaladı.
 

Sayfa Yükleniyor...