Gençleşmenin böylesi görülmedi!

Hoffenheim Teknik Direktörü Huub Stevens, sağlık sorunları nedeniyle görevinden istifa etti. 62 yaşındaki Stevens'ın yerine geçecek yeni hoca ise sadece 28 yaşında!

NTV Spor 11.02.2016 - 14:55
Gençleşmenin böylesi görülmedi!

Hoffenheim'da teknik patron 34 yaş gençleşiyor! Kalbinden rahatsızlığı olan Huub Stevens istifa edince, takımın gelecek sezonki teknik direktörü Julian Nagelsmann göreve erken çağrıldı! Nagelsmann yalnızca 28 yaşında.
 
62 yaşındaki Huub Stevens, kalp ritmindeki düzensizlik nedeniyle Hoffenheim'da daha fazla kalamayacağını açıkladı. Her an ameliyat olabileceğini ifade eden Stevens "Kulübü bu durumda bıraktığım için çok üzgünüm. Umarım herkes sağlığımın, takım çalıştırmaktan önde gelmesini anlayışla karşılar" dedi.

Huub Stevens, göreve Markus Gisdol'ün yerine getirilmiş ancak takımı içinde bulunduğu kötü durumdan çıkaramamıştı. Stevens yönetiminde son 10 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Hoffenheim, düşme hattının 7 puan altında bulunuyor.

28 YAŞINDA BUNDESLIGA'DA HOCA!
Stevens'ın yerine ise henüz sadece 28 yaşında olan Julian Nagelsmann geçiyor! Normalde Hoffenheim'ın başına gelecek sezon geçecek olan Nagelsmann, Stevens'ın ani istifası sonrası göreve erken çağrıldı!
 
1987 doğumlu Nagelsmann, sakatlıklar yüzünden futbolculuğu bırakıp 20 yaşında çalıştırıcılığa yönelmiş bir isim. Hoffenheim'ın U-19 takımını Almanya şampiyonu yapan 28 yaşındaki genç teknik adam, Ekim ayında attığı imza ile önümüzdeki sezon başından 2019'a kadar Hoffenheim'ın teknik direktörü olmuştu.

Nagelsmann, şu anda Hoffenheim'ın kadrosunda yer alan 4 futbolcudan daha genç yaşta...
 

Sayfa Yükleniyor...