"Hata değil kasıt!"

Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında sahasında Konyaspor'a 2-1 yenilen Beşiktaş'ta hakem yönetimine karşı infial var! Siyah beyazlı yönetim, Tolga Özkalfa ve ile yardımcısı Serkan Gençerler’in Beşiktaş'ın aleyhine kasıtlı yanlış karar vermekle suçladı!

NTV Spor 11.02.2016 - 15:37
"Hata değil kasıt!"

Beşiktaş'ın resmi sitesinde yayınlanan açıklamada, Konyaspor maçında bir kez daha vahim ve artık kasıtlı buldukları hakem hatalarıyla haklarının çiğnendiğini belirten Beşiktaş Yönetimi, adeta ateş püskürdü!
 
Cenk Tosun'un 6. dakikada girdiği pozisyonunda penaltı çalınmamasının kusuru aşan vahim bir karar olduğunu vurgulanırken, Marcelona'nun atıldığı pozisyon için de çok sert suçlamalar yöneltildi.
 
Verilmeyen ofsaytın ve Marcelo'ya gösterilen kırmızı kartın, Beşiktaş'ın o dakikaya kadar oyuna kurduğu hakimiyeti ortadan kaldırmaya yönelik bilinçli bir karar olduğunu iddia edilerek "Orta hakem Tolga Özkalfa ve yan hakem Serkan Gençerler'in pozisyona çok yakın olmalarına rağmen yaptıkları bu hataların sehven olmadığı inancına sahibiz. Zira Tolga Özkalfa ve özellikle Serkan Gençerler'in geçmişte Beşiktaş'ı şampiyonluk yolundan uzaklaştıran, hakkımızı çiğneyen pek çok kararı hafızamızdadır" denildi.
 
KORAY GENÇERLER'E ATIF...
Bu arada açıklamada Serkan Gençler'in kuzeni Koray Gençerler'in bu haftasonu oynanacak Başakşehir-Beşiktaş maçında 6. hakem olarak görevlendirilmesine de atıfta bulunularak "Gençerler soyadının mesleki sicili malumumuzdur" denilmesi dikkat çekti.

"MHK'YE BAŞVURDUK..."
Açıklama "MHK'ya gerekli başvuruyu yaparak ofsayt olduğu aşikar olan bir pozisyonun ardından kırmızı kart gören Marcelo'nun oynamama cezasının ertelenmesini talep ettik ve takipçisi olacağız. Beşiktaş'ın hak ve menfaatlerini koruma konusundaki kararlılığımızı bir kez daha hatırlatırız." ifadeleriyle son buldu.
 

Sayfa Yükleniyor...