Sorun çözüldü! Görev Alexis ve Necip'te

Beşiktaş'ta Başakşehir maçının stoper ikilisi netleşiyor... Teknik direktör Şenol Güneş, sakat Rhodolfo ve cezalı Marcelo'nun yokluğunda, Alexis ve Necip Uysal ile maça başlayacak.

NTV Spor 12.02.2016 - 13:53
Sorun çözüldü! Görev Alexis ve Necip'te

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Başakşehir'in konuğu olacak.

Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını ertelenen maçlar öncesi açmak istemeyen Beşiktaş'ta savunma hattındaki sorun devam ediyor. 

Güneş sezonu kapatan Rhodolfo'nun yokluğunda Alexis ve Marcelo ikilisi ile yola devam etmeyi planlamıştı. Erteleme maçlarında forma giyemeyecek iki yeni transferin yerine stoperde Necip ve Tosic sahaya sürecek olan deneyimli çalıştırıcı, Başakşehir maçı öncesi planlarını değiştirmek zorunda kaldı. Türkiye Kupası'nda oynanan Konyaspor maçında kırmızı kart gören Marcelo, pazar günü takımdaki yerini alamayacak. Tecrübeli teknik adam, Brezilyalı savunmacının yokluğunda Alexis ile birlikte Necip'i ilk 11'de kullanmaya hazırlanıyor.

KALE TOLGA'YA EMANET
Güneş son oynanan kupa maçında Denys Boyko ile maça başlasa da pazar günü kaleyi Tolga Zengin'e emanet edecek. Savunmanın kanatlarında Beck ve İsmail, orta sahada ise Atiba-Oğzuhan ilk 11'de yer alacaklar. Hücum hattında Gökhan, Sosa, Olcay, forvette ise Mario Gomez görev yapacak.

Sayfa Yükleniyor...