Neville'ın kader maçı!

La Liga'da Valencia ile Espanyol kritik bir maça çıkacak. Valencia'nın başına geçtiği günden bu yana henüz ligde galibiyet yüzü görmeyen Gary Neville, bu kritik karşılaşma öncesi sakin olduğunu söyledi. Neville, Barcelona ile oynanan son maçta tribünleri boş bırakan taraftarına da kendilerine destek vermesi çağrısında bulundu.

NTV Spor 12.02.2016 - 16:09
Neville'ın kader maçı!

Yorumculuk günlerinde teknik direktörleri çok ağır şekilde eleştiren Gary Neville, Valencia'nın başında kabus gibi günler geçiriyor.

Valencia, Neville-ın teknik direktörlük görevine getirildiği günden bu yana La Liga'da oynadığı 9 maçta galibiyet yüzü göremedi. Geçen sezon ligi 4. sırada bitirerek Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkı kazanan siyah-beyazlılar, bu sezon ise düşme hattının sadece 4 puan üzerinde 14. basamakta bulunuyor.

Valencia bu hafta sonu düşme hattının 1 puan üzerinde bulunan Espanyol karşısında evi Mestella Stadı'nda kritik bir maça çıkacak. Valencia taraftarı ve kulübün eski isimlerinin biran önce istifa etmesini istediği Neville ise son derece sakin olduğunu söyledi.

Neville, "Dışarıda fırtına kopuyor olabilir. Ancak biz fırtınanın gözünde sakin bir şekilde maçı bekliyoruz. Antrenmanlarda panik içinde oyuncular görmüyorum. Onlar da teknik direktörlerinin paniklemediğini biliyorlar" dedi.

Espanyol maçını mutlaka kazanmaları gerektiğini söyleyen Neville, Barcelona ile oynanan son maçta tribünleri boş bırakan taraftarına da kendilerine destek vermesi çağrısında bulundu.

 

Sayfa Yükleniyor...