"Oyundan alınırken desteklerini hissettim!"

Robin van Persie, oyundan alınmasını protesto eden Fenerbahçe tribünlerini yorumladı: "Onların desteği gerçekten inanılmazdı, oyundan alındığım dakikalarda bunu hissettim"

NTV Spor 12.02.2016 - 22:42
"Oyundan alınırken desteklerini hissettim!"

Robin van Persie, Kasımpaşa maçında takımının istekli isimlerinden biriydi. Penaltıdan bir de gol atan Hollandalı golcünün, skor 2-0 olmasına, rakip de 1 kişi eksik olmasına rağmen hocası tarafından oyundan alınması taraftarın tepkisini çekmişti. Tribünler, van Persie'nin oyundan alınmasını protesto edip, golcü oyuncuyu alkışlamıştı.
 
Robin van Persie, karşılaşma sonrası Lig TV'ye verdiği röportajda, taraftarın desteğinni her zaman inanılmaz olduğunu, oyundan alınırken bunu özellikle hissetdiğini vurguladı: "Onların desteği gerçekten inanılmazdı, oyundan alındığım dakikalarda bunu hissettim. Sahada da harika hissettirdiler. Onların desteğini hissettikçe elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Bize o gazı veriyorlar. Onlar, 12. adamımız" 

Maçı da yorumlayan Hollandalı yıldız, geçen hafta Antalya'da sergiledikleri oyuna göre en önemli farkın, rakibe önde basmaları olduğunu söyledi: "İyi bir maç oldu. Geçen hafta Antalya maçına kıyasla büyük fark vardı. Herkes daha önde bastı bugün takım halinde; bu da ikinci topları almamızı sağladı. Tabii ki biraz şans da yanımızdaydı. İlk yarıda iki güzel gol bulduk. Penaltıda da şanslıydım, top direğin içime capıp girdi"
 

Sayfa Yükleniyor...