"Aslanlar gibi mücadele ettik"

Alper Potuk, Kasımpaşa'yı 3-1 yendikleri maçta "aslanlar gibi" mücadele ederek sonuca gittiklerini söyledi.

NTV Spor 13.02.2016 - 00:40
"Aslanlar gibi mücadele ettik"

Kasımpaşa'yı maçında takımının üçüncü golünü atan Alper, geçen hafta kötü bir karşılaşma oynadıklarını hatırlatarak, "Bize yakışmayan sonuç aldık ve mücadele gösterdik. Hafta içinde aramızda toplantılar yaptık. Daha çok çalıştık. Kendimize inanıyoruz, iyi ve karakterli oyunculardan kurulu bir takımız. Bugün çıktık aslanlar gibi mücadele edip üç puanı aldık" dedi.     
 
Ligin uzun bir maraton olduğuna dikkati çeken sarı-lacivertli oyuncu, "Çok maçımız var. Yavaş yavaş maçlarımızı kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Zor bir süreç başlıyor. Lokomotiv Moskova, Bursaspor ardından Beşiktaş ile oynayacağız. İyi neticeler alıp yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.     

Kendisinin görev alanı ile ilgili soruyu yanıtlayan Alper, "Orta saha olur, sol veya sağ olur. Hocamız ne görev verirse elimden geleni yapmaya çalıştım. Fenerbahçe forması giyiyorsanız nerede oynadığınız önemli değil. Önemli olan sahada olmak" diye görüş belirtti.     

Beşiktaş'ın maçlarının eksik olmasına değinen Alper Potuk, "Biz önde olan tarafız. Önümüze bakıyoruz. Maçlarımızı kazanarak devam etmek istiyoruz" ifadesini kullandı.     

Kasımpaşa karşısında attığı golün güzel olmasının hatırlatılması üzerine sarı-lacivertli futbolcu, "İyi koşu yapmıştım. Topu önüme aldım. Pas atar gibi yaptım. Vurmak istedim. Çok da güzel gol oldu" diye konuştu.     
              
Alper Potuk, Avrupa Ligi'nde Lokomotiv Moskova ile yapacakları maç öncesi bir gerginlik yaşayıp yaşamadıklarını sorusuna da "İlk maçı içeride oynayacağız. İyi mücadele edip, gol yemeden avantajlı skor elde etmek istiyoruz. Rövanşa ona göre hazırlanırız. Bizim işimiz spor yapmak, eğlenmek. Siyasi taraflarına pek girmeyiz. Elimizden geleni yapıp ülkemize puanlar kazandırmak istiyoruz" şeklinde yanıtladı.
 

Sayfa Yükleniyor...