Daha kötüsü ne olabilir!

İngiltere Premier Lig'de her geçen gün zirve yarışından uzaklaşan Manchester United, son darbeyi Sunderland'den yedi. Maçı 2-1 kaybeden Kırmızı Şeytanlar, ligde Sunderland deplasmanında ilk kez yenilirken, bir başka kötü rekora da imza attı. Geride kalan 26 maçta 41 puan toplayan ManU, Premier Lig tarihinde en düşük puanını topladı.

NTV Spor 13.02.2016 - 17:11
Daha kötüsü ne olabilir!

İngiltere Premier Lig'i geçen sezonu 4. sırada tamamlayan ancak bu sezon Şampiyonlar Ligi gruplarından çıkamayan Manchester United'ın kötü gidişi devam ediyor. Ligde de beklentilerin uzağında kalan Kırmızı Şeytanlar, son maçta Sunderland'e 2-1 mağlup oldu. Geçen hafta uzatmalarda kalesinde gördüğü golle Chelsea ile 1-1 berabere kalan Manchester United, Stadium of Ligt'taki maçın henüz 3.dakikada Wahbi Khazri'nin serbest vuruş golüyle 1-0 yenik duruma düştü.

Alacağı bir galibiyetle 4. sıradaki ezeli rakibi Manchester City ile arasındaki puan farkını koruma şansı bulunan United'da, 39'da sahneye Anthony Martial çıktı. Bu sezon 10. golünü kaydeden Martial, takımının soyunda odasına beraberlikle gitmesini sağladı.

82'de kornerden gelen topa Lamine Kone kafayı vururken, son olarak David de Gea'ya çarpan top ağlarla buluştu ve gol Sunderland'in 2-1'lik galibiyetini ilan etti. Bu yenilgi Manchester United tarihinde iki kötü sonucu  birden getirdi. Daha öne rakibiyle oynadığı maçlarda 4 beraberlik ve 9 galibiyet alan ManU, Premier Lig tarihinde Sunderland'e deplasmanda ilk kez yenildi. 26 haftada 41 puan toplayabilen Manchester United, böylece geride kalan haftalarda Premier Lig tarihinin az puan topladığı sezonuna imza attı.

Sayfa Yükleniyor...