Selçuk İnan Sneijder'i kızdırdı!

Galatasaray'da Selçuk İnan'ın frikik kullanması, Sneijder'i kızdırdı! Hollandalı yıldız oyundan çıkmak istedi...

NTV Spor 13.02.2016 - 21:59
Selçuk İnan Sneijder'i kızdırdı!

Galatasaray, Mersin İdman Yurdu karşısında maçın son bölümüne 2-0 mağlup girmişti. Bu esnada kazanılan bir frikik, tartışmaya yol açtı.
 
Selçuk son dakikalardaki frikiği kullanmak isteyip topun başına geçince, Sneijder buna sinirlendi. Hollandalı oyuncu, kulübeye dönerek "Beni oyundan alın" dedi. Ardından da Sneijder yerini Bilal Kısa'ya bıraktı.
 
DENİZLİ'NİN YORUMU
Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli de yaşananları maç sonrası basın toplantısında değerlendirdi: "Oyun içerisinde kabullenmemek durumu zaman zaman böyle tepkileri ortaya koyar. Bunlar çok doğaldır, insani tepkilerdir. Hem birey hem de takım için dönüş arayan tepkilerdir. Bir anlaşmazlık mı, hayır. Sneijder, esasında büyük fedakarlıkla devam ediyor çünkü dizinde ciddi bir sorun yaşadı. Bunu aşmayı amaçlayan bütün çalışmaları da yapıyor. Dolayısıyla oyunun bu bölümünde bizim kurtarabileceğimiz bir puan tablosu var mıydı  Belki. Bir isteğimiz vardı. Onun dışında Sneijder'in her maçta böyle sorunu oluyor. Dikkat ediyorsanız son 15-20 dakikalar devamlı Sneijder ile 'Devam edebilecek misin, değiştireyim mi seni ' gibi diyaloglar geçiyor. Bugün de onu hissetmiş olabilir, bunun dışında bir şey olmaz."

Sayfa Yükleniyor...