14 kader günü!

Spor Toto Süper Lig'de haftayı Kasımpaşa galibiyetiyle kapatan Fenerbahçe'yi zorlu bir fikstür bekliyor. Sarı lacivertliler, 2 hafta içinde Avrupa Ligi'nde Lokomotiv Moskova ile 2 kez karşılaşıp, Süper Lig'de de Bursaspor ve Beşiktaş ile kozlarını paylaşacak.

NTV Spor 13.02.2016 - 22:24
14 kader günü!
Fenerbahçe hem Süper Lig hem de Avrupa Ligi'nde kader maçlarına çıkıyor. Sarı lacivertliler 14 günde dört zorlu maç oynayacak.
 
Spor Toto Süper Lig, UEFA Avrupa Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası'nda yoluna iddialı bir biçimde devam eden Fenerbahçe kritik bir viraja geldi. Sarı lacivertliler iki haftada hem ligde hem de Avrupa'da kaderini belirleyecek dört maça çıkacak.
 
Fenerbahçe önce iç sahada Avrupa Ligi maçı oynayacak. Lokomotiv Moskova ile karşılaşacak sarı lacivertliler, hafta sonunda Bursaspor ile deplasmanda oynayacak. Bu deplasmanın dönüşünde Moskova'da rövanş maçına çıkacak Fenerbahçe, ardından Beşiktaş ile kozlarını paylaşacak. Fenerbahçe zirve yolunda yarıştığı Beşiktaş'ı Ülker Stadı'nda konuk edecek.
 
Fenerbahçe'nin bu dört maçlık fikstürünün sonrası milli maçlar için verilecek araya denk geliyor. Sarı lacivertlilerin bu maçlarda alacağı sonuçlar, bir anlamda lig ve Avrupa'daki kaderini belirleyecek.

Sayfa Yükleniyor...