Juve, Napoli'yi tahttan etti!

İtalya'da haftanın maçında gülen taraf Juventus oldu. Siyah Beyazlılar, konuk ettiği Napoli'yi 88. dakikada sonradan oyuna giren Simone Zaza'nın golüyle 1-0 yendi. Sezona kötü bir başlangıç yapan Torino ekibi üstüste galibiyet rekorunu 15'e çıkarırken, bu sezon ilk kez liderliğe yükseldi.

NTV Spor 13.02.2016 - 23:47
Juve, Napoli'yi tahttan etti!

İtalya Ligi'nde son 4 yılın şampiyonu Juventus, bu sezon ilk kez liderliğe yükseldi. 25. haftada lider Napoli'yi konuk eden Siyah Beyazlılar, rakibini 88'inci dakikada Simone Zaza'nın golüyle 1-0 yendi.

Haftaya üstüste 14 maçını kazanarak giren 2. sırada giren Juventus, son 8 maçını kazanan lider Napoli'yi konuk etti. İki takımın da defans güvenliğini ön planda tuttuğu maçta, Napoli'de Higuain, Juventus'ta Dybala net fırsatlardan yararlanamadı. Maça damga vuran an 88. dakikada yaşandı. 58'de Morata'nın yerine oyuna giren Simone Zaza'nın cezasahası dışından çektiği sert şutta kaleci Pepe Reina çaresiz kaldı ve Juventus 1-0 öne geçti.

Napoli'nin kalan dakikalarındaki baskısını savuşturan Juventus maçtan da 1-0 galibiyetle ayrıldı ve üstüste 15.maçından da galip ayrılarak, rekorunu geliştirdi. Juventus, 2006-07'de üstüste 17 maçını kazanan ve İtalya Ligi rekoru kıran Inter'in rekorunu kırmaya da iyice yaklaştı. Puanını 57 yapan Juventus, 56 puanda kalan Napoli'nin önünde liderliğe yükselirken, bu sezon ilk kez zirvenin en üstünde yer aldı.

Sayfa Yükleniyor...