İstekleri gerçekleşmedi!

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, sarı kırmızılı takımda kötü gidişatı durdurmak için yoğun çaba sarf ediyor. Ancak göreve geldiği günden bu yana yönetimden bir çok talebi olan tecrübeli teknik adamın istekleri gerçekleşmedi.

NTV Spor 14.02.2016 - 14:51
İstekleri gerçekleşmedi!

Ara transfer döneminde yaşananlar, Galatasaray'ın ikinci yarı performansını doğrudan etkiledi.

Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin yönetime verdiği transfer listesinde ilk sıralardaki isimlerin alınamamış, takım içinde de sıkıntılara neden oldu. Galatasaray, ara transferde yalnızca Martin Linnes ve Ryan Donk ile kadrosunu güçlendirdi. Yönetimin yaptığı görüşmelerin sonuçsuz kalması, ardından Denizli'nin kadroda düşünmediği oyuncuların UEFA'dan gelen mektup nedeniyle gönderilmemesi takımdaki dengeleri etkiledi. 

Galatasaray'da son olarak Burak Yılmaz'ın transfer dönemi kapandıktan sonra, Denizli'nin takıma kalması yönünde görüş belirtmesine rağmen Çin'e transferi kadro derinliğini azalttı. Antalya kampında yardımcısını yakın zamanda belirleyeceğini ifade eden Mustafa Denizli hala istediği yardımcıya da kavuşmuş değil.

Başkan Dursun Özbek, Lazio maçı öncesi Mustafa Denizli ile bir araya gelerek takımın durumu hakkında fikir alış verişinde bulunacak.

UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam etmek isteyen sarı kırmızılılarda Özbek, Mersin İdman Yurdu maçında ortaya konan futboldan hoşnut olmadı. Özbek, Denizli'ye ve takıma olan güvenini ortaya koyup Lazio mücadelesi öncesinde takımın kenetlenmesini isteyecek.

Galatasaraylı yöneticiler de takımın son haftalardaki performansından memnun değil. Denizli'nin takımı yeniden istenilen seviyeye getireceğine inancı tam olan yöneticiler, Florya'da oyuncular arasında daha sık iletişim sağlanması halinde özellikle kupada ve Avrupa Ligi'nde başarılı olunacağı fikrinde birleşiyor.

Sayfa Yükleniyor...