Kartal 5 maç sonra!

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında 2-0 geriye düştüğü maçta Medipol Başakşehir'le 2-2 berabere kaldı ve ligde 5 maç sonra puan kaybetti.

NTV Spor 14.02.2016 - 22:15
Kartal 5 maç sonra!

Başakşehir Fatih Terim Stadı'ndaki maçın 25. dakikasında Edin Visca'yla 1-0 öne geçen lacivert-turunculu ekip karşısında siyah-beyazlılar, özellikle Mario Gomez'le yakaladığı fırsatlardan sonuç alamayınca, soyunma odasına geride girdi.

Medipol Başakşehir, karşılaşmanın 54. dakikasında bir duran top organizasyonu sonrası Mahmut Tekdemir'le farkı 2'ye çıkardı: 2-0.  Müsabakanın 78. dakikasında Cenk Tosun'un golüyle umutlanan Beşiktaş'ta, 83. dakikada sahneye çıkan Atiba Hutchinson maçın skorunu belirledi: 2-2.

Bu sonuçla ligdeki 5 maçlık galibiyet serisi sona eren Beşiktaş, aldığı beraberlikle puanını 45'e yükseltti. Ligde iki karşılaşması eksik olan siyah-beyazlı ekip, 49 puanla lider durumda bulunan Fenerbahçe'nin 4 puan gerisinde ikinci sırada yer aldı.

Ligde üst üste üçüncü beraberliğini alan Medipol Başakşehir ise puanını 35'e çıkararak puan cetvelinde dördüncü sıraya yükseldi.

DEPLASMANDA İKİNCİ KAYIP
Bu sezon Süper Lig'de deplasmanda gösterdiği iyi performansla dikkati çeken Beşiktaş, 9. dış saha maçında ikinci kez puan kaybetti.

Ligin deplasmandaki en başarılı takımı olan siyah-beyazlılar, bu maça kadar dış sahada oynadığı 8 maçın 7'sini kazanırken sadece Gençlerbirliği ile Ankara'da 1-1 berabere kalarak galip gelememişti.

5 MAÇLIK GALİBİYET SERİSİ SONA ERDİ
Beşiktaş'ın 5 maçlık galibiyet serisi, Medipol Başakşehir müsabakasıyla sona erdi.

Süper Lig'in 13. haftasında sahasında Akhisar Belediyespor'a 2-0 yenildikten sonra çıkışa geçen siyah-beyazlı ekip, son 5 karşılaşmasında Kayserispor ve Galatasaray'ı 2-1, Osmanlıspor'u 3-2, Torku Konyaspor ve Gaziantepspor'u da 4-0'lık skorlarla yenerek 15 puan toplamıştı.

Galibiyet serisi Medipol Başakşehir karşısında sona eren Beşiktaş, bu sezon üçüncü kez sahadan beraberlikle ayrıldı.

Sayfa Yükleniyor...