Inter son dakikada yıkıldı!

İtalya Ligi'nde sezona iyi başlamasına karşın son haftalarda beklentilerin uzağında kalan Inter, Fiorentina'ya 2-1 yenilmekten kurtulamadı.

NTV Spor 14.02.2016 - 23:56
Inter son dakikada yıkıldı!

5 sarı kart gördüğü için cezalı Felipe Melo, Fiorentina karşısında forma giyemezken, maça 11'de başlayan Alex Telles, 82'inci dakikada ikinci sarı karttan oyun dışı kaldı.

26. dakikada konuk Inter Marceğlo Brozovic'in golüyle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi. 60'da Borja Valero'nun golüyle Fiorentina maçta 1-1'lik eşitliği sağladı.

Maçta son sözü 90'da Khouma Babacar söyledi. Snegalli kaydettiği golle Fiorentina'nın 2-1'lik galibiyetini ilan etti.

90+4. dakikada Fiorentina'dan da Zarete kırmızı kart gördü ve her iki takım da maçı 10'ar kişi tamamladı. Gergin geçen maç sona erdikten sonra karşılaşmanın hakemi Mazzoleni'yi alkışla protesto eden Interli futbolcu Kondogbia da kırmızı kart gördü.

Bu galibiyetle Mor Menekşeler puanını 49 yaparak 3. sıradaki yerini korudu.

Son 6 maçta tek galibiyette kalan 45 puanlı Inter ise 2. kez yenildi ve Şampiyonlar Ligi potasının altında kaldı.

Öte yandan Serie A'da gol krallığı yarışının ilk iki basamağında Arjantinli isimler dikkati çekiyor. Ligde şu ana dek 24 gol atan Napoli'nin Arjantinli golcüsü Gonzalo Higuain, yarışta liderliğini uzak ara sürdürüyor. Higuain'i, Juventus'tan vatandaşı Paulo Dybala 13 golle takip ediyor.

Sayfa Yükleniyor...