En çok o kazanacak!

Bayern Münih'in golcüsü Robert Lewandowski, kulübü ile sözleşmesini uzatmaya hazır olduğunu açıkladı. Birçok büyük kulübün kendisiyle ilgilendiğini doğrulayan Lewandowski, Bayern Münih'te çok mutlu olduğunu dile getirdi.

NTV Spor 17.02.2016 - 14:28
En çok o kazanacak!

Avrupa'nın en önemli golcülerinin başında gelen Robert Lewandowski ile Real Madrid, Paris Saint-Germain ve Manchester United gibi kulüplerin yakından ilgilendiği biliniyor. Bu sezon 30 kez giydiği Bayern Münih formasıyla 31 gol atan Lewandowski ise kulübünde son derece mutlu olduğunu söyledi.

Birçok büyük kulübün kendisiyle ilgilendiğini doğrulayan Lewandowski; "Ancak zaten büyük bir kulübün formasını giyiyorum. Özellikle İingiliz ekiplerinin elindeki büyük maddi güce karşın, kulübümüz Boateng, Müller, Martinez ve Alonso gibi oyuncularla sözleşme yenileyip, geleceğini sağlama aldı. Ben de sözleşmemi uzatarak bu oyunculara katılabilirim" dedi.

Bild gazetesi, Lewandowski'nin, Bayern Münih ile sözleşmesini uzatması halinde, Bundesliga tarihinin en çok kazanan oyuncusu olacağını yazdı. Bayern Münih, Polonyalı golcüyü 2014 yazında, bedelsiz olarak Borussia Dortmund'dan transfer etmişti.

Sayfa Yükleniyor...