Atik'ten 3 değişiklik!

Teknik direktör Mustafa Denizli'nin istifasının ardından Galatasaray'ın başında yer alan Orhan Atik, takımda Gaziantepspor maçının ilk 11'ine göre 3 değişiklik yaptı.

NTV Spor 02.03.2016 - 19:46
Atik'ten 3 değişiklik!

Teknik direktör Mustafa Denizli'nin istifa etmesinin ardından Akhisar Belediyespor ile yapılan Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanşında takımın başında sahaya çıkan altyapı teknik direktörlerinden Orhan Atik, son oynanan Gaziantepspor maçının ilk 11'ine göre kadroda 3 değişikliğe gitti.

Atik, cezaları nedeniyle Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında yapılan Gaziantepspor maçında yer almayan Wesley Sneijder ile Lukas Podolski'yi, Akhisar Belediyespor müsabakasında ilk 11'de görevlendirdi. Atik, o maçta sakatlanan Aurelien Chedjou'yu kadroya almazken, bu futbolcunun yerine sahaya Jason Denayer'i sürdü.

Teknik direktör Atik, Gaziantepspor maçında ilk 11'de yer bulan Martin Linnes ile Koray Günter'i, Akhisar Belediyespor maçında yedekler arasında tuttu.

Galatasaray, karşılaşmaya Muslera, Sabri Sarıoğlu, Denayer, Hakan Balta, Olcan Adın, Bilal Kısa, Selçuk İnan, Podolski, Sneijder, Yasin Öztekin ve Umut Bulut ilk 11'i ile başladı.

Sarı-kırmızılı takımda yedeklerde Koray ve Linnes'in yanı sıra Cenk Gönen, Rodriguez, Donk, Semih Kaya ve Emre Çolak yer aldı.

TARAFTARLAR İLGİ GÖSTERMEDİ
Galatasaray ile Akhisar Belediyespor arasında yapılan maç, neredeyse boş tribünler önünde oynandı.

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışında zirvenin uzağında kalan, UEFA Avrupa Ligi'nde son 32 turunda elenen ve UEFA turnuvalarından bir yıl men edilen sarı-kırmızılı takımı, kupa mücadelesinde taraftarları yalnız bıraktı. Türk Telekom Arena tribünlerinin büyük kısmı boş kaldı.

Öte yandan, maçtan yaklaşık 1 saat önce başlayan yağmur, sahayı ağırlaştırdı.

Sayfa Yükleniyor...