Kalacak mı gidecek mi? Sneijder'den net yanıt!

Galatasaray'ın UEFA'dan 1 yıl men cezası almasının ardından ilk kez konuşan Wesley Sneijder önemli mesajlar verdi. Yıldız oyuncu ayrılacağı yönünden çıkan haberlere ilişkin ise son noktayı koydu.

NTV Spor 02.03.2016 - 21:35
Kalacak mı gidecek mi? Sneijder'den net yanıt!

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, kupadaki Akhisar Belediyespor maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'da mutlu olduğunu tekrarlayan Sneijder, UEFA'dan gelen cezanın kendisi için sürpriz olmadığını ancak bu durumun kulüpteki geleceğini etkilemeyeceğini söyledi.

Maça gelen gelmeyen bizi statta ya da evlerinde destekleyen tüm taraftarlara teşekkür ediyorum. Bizi desteklemeye devam etsinler. Mücadele ederek bu sezondan bir şeyler çıkarmamız gerekiyor. Bu kulübün ve ayrıca oyuncuların imajını lekelememiz lazım. Benim açımdan UEFA'dan gelen ceza sürpriz olmadı. Zaten 1-2 yıl ceza ile ilgili dedikodular vardı. Tabi ki çok üzücü. Galatasaray her zaman Avrupa'da yarışın içinde olmak zorunda. Sonuçta Galatasaray gibi büyük bir kulüpten bahsediyoruz. Çok üzgünüm ama bu benim durumumu değiştirmeyecek. Ben, bu kulübü sevenler için zor zamanlarda da savaşmaya devam edeceğim. Ayrıca bana gelen her hangi bir teklifte yok" ifadelerini kullandı.

Mustafa Denizli'nin antrenman ve taktik anlayışını beğenmediği yönünde medyada yer alan haberlerin yalan olduğunu vurgulayan Sneijder, "Türk medyasındaki haberlerle ilgili yorum yapmak istemiyorum. Her zaman aynı şeyler. Benim söylemediğim şeylerle ilgili adımı karıştırıyorlar. Ben hiç röportaj vermiyorum. Bu sezon da ilk kez maç sonunda mixzone'da durdum. Basından kimseyle konuşmadım. Eğer ellerinde bir kanıt varsa bunları televizyonda görmekten memnuniyet duyarım. Ama gösteremezler çünkü kanıtları yok. Sadece koca bir ağızları var" şeklinde konuştu.

"İLK GELDİĞİM GÜNDEN BERİ SÖYLÜYORUM"

Maçı da değerlendiren Sneijder, "İlk yarıda ben de çok önemli bir pozisyondan yararlanamadım. Top kayarak ve biraz havadan geldi dolayısıyla istediğim vuruşu yapamadım. Şanssızdım. Ben ilk geldiğim günden beri söylüyorum. Gol atmak benim için ikinci planda, takıma katkı yapmak öncelikli. İlk yarıda 3-4 tane asist olabilecek pas verdim ancak gol olmadı. Dolayısıyla maçı biraz zora soktuk. İlk yarıda 3-4 farkı bulmalıydık" dedi.

Sayfa Yükleniyor...