Göze girdiler, formayı kaptılar!

Kerim Frei ve Necip, Şenol Güneş'in gözüne girdi. Tecrübeli teknik adam, Rize ve Trabzon maçlarının öne çıkan ikilisine cumartesi günü Antalyaspor karşısında da ilk 11'de yer vermeyi düşünüyor.

NTV Spor 17.03.2016 - 14:19
Göze girdiler, formayı kaptılar!

Beşiktaş'ın Çaykur Rizespor ile oynadığı karşılaşmaya Quaresma'nın sakatlığı nedeniyle ilk 11'de başlayan Kerim Frei, Trabzonspor maçında da 90 dakika sahada kaldı. Bu sezon ligde ilk kez 11'de yer alan 22 yaşındaki futbolcu, iki maçta 1 gol, 1 asistlik katkı yaparak kazanılan 6 puanda önemli rol oynadı.

Kerim'in bu performansının ardından teknik direktör Şenol Güneş, cumartesi günü oynanacak  Antalyaspor maçında da 22 yaşındaki futbolcuyu ilk 11'de sahaya sürmeye hazırlanıyor. Kerim bu sezon ligde 17 maçta forma giyerken, 4 gol 2 asistlik katkı yaptı.

Hücumun hattını Quaresma, Sosa ve Kerim'den oluşturmayı planlayan Güneş, orta saha kurgusu için ise Oğuzhan Özyakup'tan gelecek haberi bekliyor. Sakatlığına rağmen Trabzonspor maçında 78 dakika sahada kalan Oğuzhan'ın tedavisi sürüyor. Genç oyuncunun cumartesi gününe kadar hazır olmaması halinde Atiba-Tolgay ikilisi maça başlayacak.

Şenol Güneş defans hattında da değişikliğe gidebilir. Necip'in Trabzonspor maçındaki performansından oldukça memnun kalan deneyimli teknik adamın, Alexis'i kulübeye çekip stoper ikilisini Marcelo ve Necip'den oluşturması sürpriz olmayacak.

 

Sayfa Yükleniyor...