Türkiye’ye destek mesajı!

Inter’in teknik direktörü Roberto Mancini, son dönemde terör saldırılarıyla sarsılan Türkiye’nin bunları hak etmediğini söyledi.

NTV Spor 20.03.2016 - 11:33
Türkiye’ye destek mesajı!

Milano takımlarından Inter'in başındaki Mancini, başkent deplasmanında Roma ile yaptıkları ve 1-1 berabere kaldıkları lig maçının ardından statta Türk gazetecilere özel olarak spor gündeminin dışında değerlendirmelerde bulundu. 2013-14 sezonunda Galatasaray'ı da çalıştıran Mancini, terör saldırılarıyla sarsılan Türkiye'ye destek mesajı gönderdi.

UMUT BULUT'A TAZİYE
Ankara'daki Kızılay meydanında, 13 Mart'ta gerçekleşen saldırıda Galatasaray'dan eski öğrencisi Umut Bulut'un babası Kemal Bulut'u kaybettiğini anımsatan Mancini, Umut'un acısını paylaştığını dile getirerek, "Babasını kaybetmesi sebebiyle Umut Bulut'a taziye mesajı gönderdim. Bu çok korkunç bir şey. Onu kucaklıyorum. O büyük ve olağanüstü bir oyuncu" dedi.

Bir sene boyunca yaşadığı İstanbul'a dair iyi hatıraları olduğunu ifade eden Mancini, "Çok üzgünüm. Ümit ediyorum ki bir an önce bu tarz şeyler sona erer. Çünkü Türk halkı ve İstanbul, bunları hak etmiyor" diye konuştu.

Lukas Podolski'nin, son yaşananların ardından Galatasaray'dan ayrılmak istediği iddialarıyla ilgili ne düşündüğü de sorulan deneyimli teknik adam, "Bu konuda çok bir şey söyleyemem. Belki bu durum endişe yaratmış olabilir, bu normal. Umuyoruz ki bu çabuk şekilde çözülür" yanıtını verdi.

Sayfa Yükleniyor...