Juventus - Salernitana maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Serie A 36. hafta)

Bu sezon ezeli rakibi İnter’e şampiyonluğu kaptıran Juventus sezon sonuna kadar oynayacağı maçları kazanmayı hedefliyor. Ligde oynadığı son 5 karşılaşamda sahadan 4 kez beraberlikle ayrılan siyah-beyazlılar, Salernitana karşısında galibiyet hasretine son vermek için sahaya çıkacak. Juventus’un rakibi Salernitana ise ligde son sırada bulunuyor. Juventus - Salernitana maçının ekranlara geleceği kanal ve başlangıç saati belli oldu. Peki Juventus - Salernitana maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın detayları…

Haber Merkezi - NTV Spor 12.05.2024 - 10:15
Juventus - Salernitana maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Serie A 36. hafta)

İtalya’da beklentilerin uzağında bir sezon geçiren Juventus puan sıralamasında İnter, Milan, Bologna gibi takımların gerisinde kaldı. A Milli Takım’ın genç oyuncusu Kenan Yıldız’ın da formasını giydiği Juventus bu sezon gol yollarında üretkenlik sıkıntısı çekti. Rakip fileleri 35 karşılaşmada sadece 48 kez sarsabilen İtalyan devi, Salernitana karşısında kazanmak için sahaya çıkacak. Juventus’un rakibi Salernitana ise ligde oynadığı son 4 karşılaşmadan mağlubiyetle ayrıldı. Peki Juventus - Salernitana maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmaya ilişkin bilgiler…

?

İtalya ’nın 36. haftasında Juventus, Salernitana’yı konuk ediyor. Juventus - Salernitana mücadelesi S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. Karşılaşma 12 Mayıs Pazar günü saat 19:00’da başlayacak.

JUVENTUS - SALERNİTANA SON DURUM

Juventus bu sezon beklentilerin uzağında kalırken İnter, Milan, Bologna gibi takımların ardında 4. sırada yer alıyor.

Atalanta ve Roma ise rakibini takip etmeyi sürdürüyor. Juventus, Salernitana karşısında sahadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Siyah-beyazlılar geride kalan 35 haftada 18 galibiyet, 12 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı.

Salernitana ise Serie A’ya veda eden ilk takım oldu. Bu sezon ligde sadece 2 galibiyet alabilen italyan ekibi 9 beraberlik ve 24 mağlubiyetle sadece 15 puan toplayabildi.

Sayfa Yükleniyor...