Juventus'un yüreğine su serpti!

Juventus Genel Direktörü Guiseppe Marotta, yıldız oyuncuları Paul Pogba’nın geleceğiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Marotta, Avrupa'nın dev kulüplerinden gelen tekliflere karşın, Pogba'nın takımda kalmaya karar verdiğini söyledi.

NTV Spor 24.03.2016 - 12:44
Juventus'un yüreğine su serpti!
Paul Pogba, transfer piyasasının en gözde isimlerinden biri. 23 yaşındaki Fransız orta saha oyuncusu ile Real Madrid, Barcelona ve Manchester City'nin yakından ilgilendiği biliniyor. Bu yüzden herkes, Juventus ile 2019 yılına kadar sözleşmesi olmasına karşın, Pogba'nın sezon sonunda takımdan ayrılmasını bekliyordu. Ancak genel direktör Guiseppe Marotta tam aksi yönde bir açıklama yaptı.

Marotta; "Pogba Juventus'un kontratlı oyuncusu. Onu satmayı düşünmüyoruz. Ayrıca bizzat kendisi, gelecek sezon da Juventus'ta kalmak istediği yolunda bize bilgi verdi. Bu tabi ki Pogba'nın yüzde 100 takımda kalacağı anlamına gelmiyor. Ancak büyük olasılıkla gelecek sezon da aramızda olacak" dedi. Marotta, forvet oyuncusu Alvaro Morata'yı Real Madrid'e göndermek istemediklerini de söyledi.  Bununla birlikte Madrid ekibinin, 36 milyon Euro karşılığında, altyapısından yetişen Morata'yı yeniden renklerine katma hakkı bulunuyor.

Sayfa Yükleniyor...