Samsunspor, Trabzonspor'u devirdi!

Trabzonspor, PTT 1. Lig'de play-off mücadelesi veren Samsunspor ile Avni Aker'de oynadığı hazırlık maçını 3-2 kaybetti

NTV Spor 27.03.2016 - 18:05
Samsunspor, Trabzonspor'u devirdi!

Samsunspor'un gollerini 21 ve 35'te Famoussa Kone ile 45'te Ersel Aslıyüksek kaydetti. Trabzonspor'un sayıları 20'de Yusuf Erdoğan ve 83'te Marko Marin'den geldi.

Karşılaşmada Trabzon Bölgesi hakemi Ali Şükrü Beldüz jübile yaptı. Maçın ilk 5 dakikasını yöneten Beldüz, sahayı alkışlarla terk etti. Maçın geri kalan bölümünü hakem Bülent Birincioğlu yönetti.

Trabzonspor maça Yavuz, Bosingwa, Aykut, Salih, Güray, Yusuf, Ramazan, Mehmet, Semih, Muhammet, Cardozo 11'iyle çıktı. Samsunspor'un ilk 11'i ise Bekir, N' Diaye, Musa, Murat, Mustafa, Hasan, Ivanov, Ersel, Taha, Muharrem, Kone şeklindeydi. Trabzonspor'da 2 ay süren sakatlığının ardından Mehmet Ekici ve Güray Vural da sahalara döndü.

Passolig uygulamasının uygulanmadığı ve ücretsiz olan maçı her iki takımın taraftarları tribünden birlikte izleyerek takımlarına destek verdi. Trabzonspor'da ikinci yarıda Salih, Yusuf, Semih, Bosingwa, Mehmet Ekici, Muhammet Demir ve Güray oyundan çıkarken, Savaş, Musa, Mustafa, Marin, Melih, Furkan ve Mehmet Yeşil oyuna dâhil oldu. Savaş Çakır, Furkan Tütüncü ve Mehmet Yeşil de Trabzonspor'da ilk kez forma şansı elde etti.

Sayfa Yükleniyor...