"Terör saldırıları futbolumu etkilemeyecek"

İsveç'in yıldız futbolcusu Zlatan İbrahimovic, Türkiye, Belçika ve Fransa'da meydana gelen terör saldırılarının futbolunu etkilemeyeceğini ve insanlara pozitif enerji vererek eğlendirmeye devam edeceklerini söyledi.

NTV Spor 27.03.2016 - 21:37
"Terör saldırıları futbolumu etkilemeyecek"

İbrahimovic, 2016 Avrupa Şampiyonası'na (EURO 2016) hazırlık kapsamında Çek Cumhuriyeti ile yapacakları maç için bulunduğu milli takım kampında açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli futbolcu, bir İsveçli gazetecinin “Türkiye, Belçika ve Fransa'da meydana gelen terör saldırıları sizi korkutuyor mu?" sorusuna, "Öncellikle bu terör saldırıları beni çok üzüyor. Terör saldırıları futbolumuzu etkilemeyecek. Terör saldırılarına karşı insanlara pozitif enerji vererek onları eğlendirmeye devam edeceğiz'' dedi.

Transfer konusuna da değinen 34 yaşındaki futbolcu, şunları kaydetti: "Paris Saint Germain'de kalabilmem için Eyfel'in yerine benim heykelimi dikmeleri gerektiğini belirtmiştim. Hala heykelin hangi ölçüde olacağına karar vermedik ama Eyfel kulesinin yerine benim heykelimi dikeceklerine inanmıyorum."

İngiltere Premier Ligi'nden kendisine teklifler geldiğini aktaran yıldız futbolcu, ''Bu sene iyi bir sezon geçirdim. İngiltere liginden teklifler alıyorum. Bu doğru ama sezon sonunda her şey olabilir. Geleceğim ile ilgili her şeyin şu anda çok parlak gözüktüğünü söyleyebilirim'' ifadelerini kullandı.

Tecrübeli futbolcu, 34 yaşına girmesine rağmen kendisini genç hissettiğini aktararak, ''Şu anda 35 yaşına girmek üzereyim. Bu sene hayatımın en iyi sezonunu geçiriyorum. Her yeni yıl bana ve futboluma bir şeyler katıyor. Tecrübem artıyor. Bu benim işim, ben bunu en iyi şekilde yapmak zorundayım" diyerek sözlerini tamamladı.

Sayfa Yükleniyor...