Klopp çılgınlığı!

UEFA Avrupa Ligi'nde Borussia Dortmund ile Liverpool'u karşı karşıya getirecek maç öncesi, Almanya'da Jurgen Klopp çılgınlığı yaşanıyor. Liverpool Menajeri sıfatıyla büyük başarılar yaşattığı eski takımına karşı sahaya çıkacak Klopp, Dortmund'a gol atmaları halinde sevineceğini söyledi.

NTV Spor 07.04.2016 - 13:36
Klopp çılgınlığı!

Jurgen Klopp, Liverpool Menajeri sıfatıyla kendisini hala çok seven Borussia Dortmund taraftarının karşısına çıkacak. Borussia Dortmund ile Liverpool'u karşı karşıya getirecek bu özel maç öncesi Almanya'da tam bir Klopp çılgınlığı yaşanıyor. Klopp'un maç öncesi düzenlediği basın toplantısını 20 farklı televizyondan ve 100'den fazla gazeteci takip etti.

Klopp yine ilginç açıklamalarıyla basın toplantısına damga vurdu;

"Ortada abartılacak bir durum yok. Kuzey Kore yerine burada arkadaşlarımın arasında olmak tabi ki çok güzel. Ancak eski takımıma karşı mücadele edecek olmamı hiç düşünmüyorum. Dortmund taraftarının da bana özel bir muammele göstermesine gerek yok. Hepimiz geçmişte iyi arkadaşlarımıza karşı mücadele ettik. Buraya iyi bir sonuç almak için geldik. Ben sahada sadece bunu düşünüyor olacağım. Şimdi futbol oynayalım ve eski takımıma karşı sahaya çıkacak olmamı sonra konuşalım"

Klopp bu sözlerin ışığında takımı Liverpool'un gol atması haline sevineceğini de dile getirdi. Başarılı menajer ortada abartılacak bir durum yok dese de herkes Klopp'un çok özel bir maça çıkacağının farkında.

Dortmund kulübü de Klopp'a 7 yıl boyunca ev sahipliği yapan stada espirili bir tabela yerleştirdi. Klopp'un bu statta Dortmund soyunma odasına gitmeye alışık olduğunu düşünen yönetim, eski teknik direktörüne doğru yolu esprili bir şekilde göstermek istemişti.

Klopp, 7 yıl çalıştırdığı Borussia Dortmund'u 2 kez Bundesliga şampiyonluğuna taşımış; Şampiyonlar Ligi'nde final oynatmıştı.

 

Sayfa Yükleniyor...