İlginç polemik!

Barcelona, bu sezon La Liga'daki dördüncü yenilgisini Real Sociedad deplasmanında aldı. Maçın ardından Barcelona'lı Gerard Pique ile Real Madrid'li Alvaro Arbeloa arasında ilginç bir polemik yaşandı.

NTV Spor 10.04.2016 - 13:20
İlginç polemik!

Barcelona'nın deneyimli yıldızı Gerard Pique ile Real Madrid'li Alvaro Arbeloa büyük bir polemiğin tarafları oldu.

Her şey Barcelona'nın deplasmanda Real Sociedad'a 1-0 mağlup olduğu maçın hemen ardından Arbeloa'nın Twitter hesabından gönderdiği bir mesajla başladı. Hafta içinde katalan ekibinin Atletico Madrid'i geriden gelerek mağlup ettiği Şampiyonlar Ligi maçında Madrid ekibinin yaklaşık 55 dakika 10 kişi oynamasına atıfta bulunan Arbeloa, "11 kişiye karşı maç kazanmak ne kadar zor!" ifadesini kullandı.

Real Madridli oyuncunun ifadeleri kısa zamanda büyük yankı uyandırdı ve maç sonrası basın toplantısında Arbeloa'nın bu ifadeleri Pique'ye soruldu. Katalan futbolcunun karşılığı ise beklenenden sert oldu. Arbeloa'nın Eflatun-beyazlılarda bu sezon yalnızca 5 kez forma giydiğine vurgu yapan Pique, "32 lig maçında 1 kez oynayan bir futbolcu, herhangi bir cevabı hak etmiyor" diyerek tartışmayı alevlendirdi.

Arbeloa'nın bu sözlere yanıtı gecikmedi. Hafta içinde Real Madrid'in Wolfsburg'a 2-0 mağlup olduğu maçtan sonra Pique'nin "gerçekler acıdır" yorumunu hatırlatan İspanyol fubolcu, "Pique haklıydı. Gerçekler acıtıyor" ifadelerini kullandı.

İki oyuncu arasında daha önce de benzer bir tartışma yaşanmıştı. Geçtiğimiz yılın sonlarında Pique, milli takımda birlikte yer aldıkları Arbeloa hakkında, "O benim arkadaşım değil, sadece tanıdığım biri" demiş; Arbeloa ise bu ifadeleri "saygısızlık" olarak yorumlamıştı.

 

Sayfa Yükleniyor...