Ivan Bebek'in notunu açıkladı!

Hırvatistan Futbol Federasyonu Başkanı ve UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Davor Suker Braga-Fenerbahçe maçının olay hakemi Ivan Bebek ile ilgili ilk kez konuştu. Yaşananlardan dolayı üzgün olduğunu söyleyen Suker, Bebek'in hakem notunu da NTV Spor'a açıkladı.

NTV Spor 10.04.2016 - 23:33
Ivan Bebek'in notunu açıkladı!

Fenerbahçe 1-0 kazandığı maçın rövanşında Braga'ya deplasmanda 4-1 yenilerek UEFA Avrupa Ligi'ne havlu atmış karşılaşmaya ise Ivan Bebek'in tartışmalı kararları damga vurmuştu. Maç sonrası Hırvat hakeme yönelik tepkiler kendini gösterirken UEFA'dan 8.2 değerinde not aldığı iddiası basında yer almıştı. Konuyla ilgili muhabirimiz Onur Tuğrul'un sorularını yanıtlayan Davor Suker, Bebek'i ve performansını anlattı.

- Türkiye Futbol Federasyonu'nun davetlisi olarak İstanbul'dasınız. Federasyonlar olarak işbirliğinizi anlatır mısınız?

"Türkiye Futbol Federasyonu ile bir dizi toplantı yaptık. Futbolu konuştuk. Cumhurbaşkanınız Recep Tayyip Erdoğan'a, Federasyon başkanınız Yıldırım Demiören'e, Başkanvekiliniz Servet Yardımcı'ya çok teşekkür ederim. Çok verimli görüşmeler yaptık."

- Türkiyede birçok kişi size Ivan Bebek'i soruyordur. O geceyle ilgili neler söylersiniz?

"Ben FED başkanıyım. Hakem Kurulu başkanı değilim. Tabi ki, Fenerbahçe taraftarına tek söyleyebileceğim şey şu; çok üzgünüm. Bebek Real Madrid-Shakhtar maçında da kötü bir not almıştı. Bu en kötü ikinci notu oldu. Bebek'in geleceğine UEFA Hakem Komitesi karar verecek. Onlar notları biliyor. Bir şans daha istemiştim. Maç için çok ama çok üzgünüm. Bir hakem için hiç de iyi bir gece değildi."

-Peki maçtan sonra Bebek ile konuştunuz mu?

"Bütün hakemlerle toplantı yaptım."

-O kendi performansı hakkında ne düşünüyor?

"Bakın, eğer notunuz 7.4 ise bu, futboldan anlayan herkese her şeyi açıkça anlatır. Bu negatif bir not. Ivan durumu anlıyor. Bu durumla ilgili daha fazla konuşmam doğru olmaz. Çünkü benim bulunduğum kurumdan bağımsız bir kurum orası. Ama üçüncü kez söylüyorum ki; bu kötü maç için çok üzgünüm."

Sayfa Yükleniyor...