Adana'nın şakası yok!

PTT 1. Lig'de yoluna doludizgin devam eden Adanaspor, 29. hafta maçında Boluspor'u deplasmanda 2-1 yendi; son 18 maçında 14. galibiyetini elde ederek Süper Lig'e bir adım daha yaklaştı.

NTV Spor 12.04.2016 - 21:33
Adana'nın şakası yok!

Adanaspor maçın henüz 4.  dakikasında Sami Can'ın golüyle 1-0 öne geçti. 24'te Nduka'nın kendi kalesine gönderdiği golle skora 1-1'lik eşitlik geldi ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda öne geçmek için baskısını artıran Adanaspor, 72'de Kalu'nun golüyle amacına ulaştı. Bu dakikada Nduka, sağdan nefis kaçtı, cezasahasına aynı güzellikte ortaladı. Kalu'nun harika kafa vuruşunda top ağlarla buluştu ve konuk ekip 2-1 öne geçti. Toros Kaplanları maçtan da bu skorla galip ayrılırken, Engin İpekoğlu yönetiminde çıktığı 18 maçta 14. galibiyetini aldı. 

Üstüste 6. maçını da kazanan Adanaspor puanını 59 yaptı ve Karabükspor'un Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile 1-1 berabere kalmasının ardından en yakın takipçisi ile arasındaki puan farkını 8'e çıkardı. Üsütüste 9'uncu maçında da galibiyet yüzü göremeyen Boluspor ise 35 puanda kaldı.

BOLUSPOR: 1 - ADANASPOR: 2

Stat:
Bolu Atatürk
Hakemler: Hakan Ceylan, Engin Erdem, Baran Eraslan

Boluspor: Erdi Yokuşlu, Hasan Hatipoğlu, Luiz Henrique, Ivanovski, Özgür Özkaya, Adem Alkaşi, Tevfik Köse, Yusuf Emre Gültekin (Dk. 89 Orhan Gülle), Jansen, Alican Karadağ (Dk. 83 Özgür Can Özcan), Cumali Bişi (Dk. 78 Emre Kılınç)

Adanaspor: Hayrullah Mert Akyüz, Mustafa Sami Can Keskin (Dk. 88 Mehmet Sedef), Kalu (Dk. 90+2 Ahmet Dereli), Nduka, Tevfik Altındağ, Emre Uğur Uruç, Mertcan Açıl, Da Silva, Canberk Dilaver, Ignacio, Magaye (Dk. 70 Cem Özdemir)

Goller: Dk. 4 Mustafa Sami Can Keskin, Dk. 72 Kalu (Adanaspor),  Dk. 24 Nduka (kendi kalesine) (Boluspor)
Sarı kartlar: Dk. 27 Kalu, Dk. 59 Canberk Dilaver, Dk. 67 Nduka (Adanaspor), Dk. 54 Yusuf Emre Gültekin, Dk. 84 Adem Alkaşi (Boluspor)

Sayfa Yükleniyor...