Ronaldo'dan sevgilerle!

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final rövanş maçında Wolfsburg'u konuk eden Real Madrid, Cristiano Ronaldo'nun yıldızlaşarak hat-trick yaptığı maçı 3-0 kazanarak yarı finale yükseldi.

NTV Spor 12.04.2016 - 23:30
Ronaldo'dan sevgilerle!
Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında rakibine deplasmanda 2-0 yenilen Real Madrid, rövanşta Cristiano Ronaldo'nun golleriyle sonuca gitti ve rakibini 3-0 yenerek yarı finale yükseldi. Şampiyonlar Ligi'nde Bernabeu'da oynadığı son 29 maçın tamamında gol kaydetmeyi başaran ve bu maçlarda sadece 1 kez kaybeden İspanyol devinin son kurbanı Wolfsburg oldu.

İlk olarak 16. dakikada yakın mesafeden topu ağlarla buluşturan Ronaldo, bir dakika sonra bu kez kafayla sonuca gitti ve Real Madrid'i 2-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla sona ererken; Portekizli yıldız, 77. dakika serbest vuruş golüyle takımını 3-0 öne geçirdi. Maçın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Real Madrid, rakibini 3-0 yenerek yarı finale yükseldi.

Cristiaron Ronaldo, takımını yarı finale çıkarırken, bir çok ünvanın da sahibi oldu. Portekizli oyuncu, 5. kez Şampiyonlar Ligi'nde hat-trick yaptı ve Lionel Messi'yi yakaladı. Ronaldo, Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon gol sayısını da 16'ya çıkardı. Ronaldo yaptığı hat-trick'le de Real Madrid formasıyla üstüste 6 sezon gol sayısını 45 ve üzerine çıkardı.

2013-14'ten sonra bu sezon da 15 gol barajını aşan Portekizli oyuncu, bu istatistikleri yakalayan ilk oyuncu oldu. UEFA Şampiyonlar Ligi'nin en skorer oyuncusu" unvanının sahibi Ronaldo'nun, turnuva kariyerindeki gol sayısı da 93'e yükseldi. Real Madrid ise Barcelona ile birlikte üstüste 6 sezon Şampiyonlar Ligi yarı finaline yükselen ekip ünvanı elde etti.

Sayfa Yükleniyor...