Ronaldo fırtınası!

Cristiano Ronaldo, Wolfsburg karşısında yaptığı hat-trick'in ardından son dönemde kendisine yöneltilen eleştirileri yanıtladı. Eleştirileri dikkate almadığını ifade eden Ronaldo, kendisini yerine attığı gollerin konuştuğunu dile getirdi.

NTV Spor 13.04.2016 - 11:57
Ronaldo fırtınası!

Cristiano Ronaldo bu sezon Real Madrid'in en çok eleştirilen isimlerinin başında geliyordu. Büyük maçlarda gol atamadığı yolundaki eleştiriler nedeniyle, şubat ayında Roma ile oynanan Şampiyonlar Ligi maçı öncesi basın toplantısını terkeden Ronaldo, Atletico Madrid'e yenildikleri maçtan sonra yaptığı açıklamalar ile de çok konuşulmuştu.

"Takım arkadaşlarım benim kadar iyi olsa belki de şu anda zirvede olurduk" diyen Ronaldo, bu sözlerinden ötürü taraftarı da karşısına almıştı. Ancak Ronaldo, İspanyol basınında satılacağı yolunda haberlerin çıktığı bir dönemde nasıl bir oyun olduğunu herkese bir kez daha hatırlattı.

Wolfsburg karşısında yaptığı hat-trick ile takımının Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale çıkmasında başrol oynayan Ronaldo, bu sezonki toplam gol sayısını 46'ya çıkardı. Yıldız oyuncu maçtan sonra; "Kötü bir sezon geçirdiğim söyleniyor. Ancak rakamlara baktığınızda aslında o kadar da kötü olmadığım görülüyor öyle değil mi? İnsanlar beni eleştirebilir ama istatistiklerim ortada. Goller benim DNA'mda var. Bazıları hakkımda ne düşünürse düşünsün takımım için gol atmaya devam edeceğim" dedi.

Şampiyonlar Ligi'nde kariyerinin 5. hat-trickini yapan Ronaldo, bu alanda Lionel Messi'ye ait rekoru da egale etti.


 

Sayfa Yükleniyor...