Mancini'den Caner'e açık kapı!

İsmi Inter ile anılan Caner Erkin için İtalyan devinin teknik direktörü Roberto Mancini açık kapı bıraktı. Galatasaray'ın eski çalıştırıcısı Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan oyuncu için, "O da diğerleri gibi oyununu olgunlaştırıyor. Oyununu biliyorum. Transfer dönemi için iyi bir çözüm olabilir" dedi.

NTV Spor 15.04.2016 - 16:51
Mancini'den Caner'e açık kapı!

Napoli maçı öncesi basın toplantısı düzenleyen Roberto Mancini, Galatasaray ve Fenerbahçe'yi de ilgilendiren açıklamalar yaptı. Takım olarak her geçen gün geliştiklerini vurgulayan Mancini, "İlk günle aramızda fark olmadığını söyleyemem. Bu süreçte Finansal Fair Play kuralları konusunda da dikkatli davrandım. Hata yapmamak için en iyimizi yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Galatasaray'dan kiralık gelen Alex Telles'in de daha fazla çalışmaya ve İtalyan futboluna adapte olması gerektiğini kaydeden Mancini, "Biraz zamana ihtiyacı var" sözleriyle Brezilyalı oyuncudan ümitli olduğunu dile getirdi.

"INTER'LE YÜZDE YÜZ ANLAŞTI" HABERİ İÇİN TIKLAYIN!..

CANER ERKİN'E AÇIK KAPI
Roberto Mancini'nin gündemindeki isimlerden biri de Caner Erkin'di. NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'in, "Inter'le yüzde yüz anlaştığını duydum" dediği Caner'i öven Mancini, "Onun oyununu biliyorum. Diğerleri gibi oyununu olgunlaştırıyor. Transfer sezonunda iyi bir çözüm olabilir. Şu anda katileti ve deneyimli olmayı garanti edebilecek yaşta. Ancak şu anda ne yapacağımızı söylemek için henüz çok erken" dedi.

Sayfa Yükleniyor...