Çin'in son gözdesi!..

Çin'in son hedefinin Barcelona'nın yıldızı Alves olduğu iddia edildi. Bu sezon takımdaki yerini zaman zaman Aleix Vidal ve Sergi Roberto ile paylaşan Brezilyalının uzakdoğu asyaya gidebileceği öne sürüldü.

NTV Spor 19.04.2016 - 10:10
Çin'in son gözdesi!..

Barcelona'nın Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid'e elendiği maçın ardından kız arkadaşına ait olduğu iddia edilen bir perukla çekilen videosunu sosyal medyadan paylaşan Dani Alves'e Çin'den yüklü bir teklif geldiği ve Brezilyalının da bu teklifi düşündüğü iddia edildi.

İspanyol kaynaklı haberlere göre, Barcelona'da 8. yılını dolduran Alves'in ayrılma kararında, bu sezon sağ bekteki mevkiini zaman zaman Aleix Vidal ile Sergi Roberto ile paylaşması da etkili oldu.

Kulüple 3. yılı opsiyonlu bir yıl daha sözleşmesi olan 32 yaşındaki oyuncu, Çin'den gelen yüklü kontrat teklifine sıcak bakıyor ve sezon sonunda ayrılmayı düşünüyor.

Daha önce Çin şampiyonu Guangzhou Evergrande'nin gündemine gelen Alves'in, geçen yıl Barcelona ile sözleşme imzalamadan önce de Manchester United'la ismi anılmıştı.

Barcelona'ya Sevilla'dan transfer olan Dani Alves, Katalan kulübünde 385 maça çıktı ve Camp Nou ekibiyle 21 kupa kazanmıştı.

Sayfa Yükleniyor...